Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι στον Παπάδο

Το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Γέρας και τον Όλυμπο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Οι δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια κοιτάζουν πάντα ψηλά, θέλουν τη νίκη για να ανέβουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Η Γέρα ενισχύθηκε με την απόκτηση των Παντελή Σπάρταλη και Γιώργου Ζηρόπουλου και θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στον περσινό πρωταθλητή, που θα επιδιώξει το ίδιο για να σβήσει με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία με τον Ανδρονικά. Η ομάδα των Παρακοίλων που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος εκπλήσσει τους πάντες υποδέχεται τον Οδυσσέα Ελύτη, έχοντας το προβάδισμα για τη νίκη, κόντρα στο νεανικό σύνολο που παρατάσσει στα παιχνίδια του ο Οδυσσέας.

Ο Αιγέας που έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά φιλοξενείται από τα Βασιλικά που δεν έχουν ακόμα βαθμό και η λογική λέει πως η ομάδα του Πλωμαρίου θα φύγει με το διπλό. Στην Ανεμότια αναμένεται να διεξαχθεί ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αετό, δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους, όμως πρόκειται για ένα σημαντικό ματς και για τις δύο. Ο Μεσότοπος θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του στο παιχνίδι με τον Ορφέα Κεραμειών στα Λουτρά, όπου η ομάδα του Πάρη Καραϊσκάκη θα παλέψει για το καλύτερο.

Στη Φίλια η τοπική ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Δαφίων σε ένα άκρως ενδιαφέρον γειτονικό ντέρμπι, ενώ τέλος στο γήπεδο της Στύψης θα παίξουν ο Αρίων Μήθυμνας με την Προοδευτική, με τις δύο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 16:00

  • Ορφέας Κεραμειών – Μεσότοπος (γήπεδο: Λουτρών, διαιτητής: Δουκάκης)
  • Φίλια – Απόλλων Δαφίων (γήπεδο: Φίλιας, διαιτητής: Κουλουδής)
  • Αρίων Μήθυμνας – Προοδευτική (γήπεδο: Στύψης, διαιτητής: Βλουτέλλης)
  • ΑΟ Βασιλικών – Αιγέας (γήπεδο: Βασιλικών, διαιτητής: Μποντάκης)

Κυριακή, 16:00

  • Ατρόμητος Ανεμότιας – Αετός (γήπεδο: Ανεμότιας, διαιτητής: Παντελαίων)
  • Ανδρονικάς – Οδυσσέας Ελύτης (γήπεδο: Παρακοίλων, διαιτητής: Βλουτέλλης)
  • Αν/ση Γέρας – Όλυμπος (γήπεδο: Παπάδου, διαιτητής: Κουκούλας)