Α, ρε Γιωτόπουλε, πού είσαι;;;;;;;

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Καλά το έλεγα, αλλάξανε πολλά πράγματα πλέον στην ζωή μας. Μέχρι πέρσι ήταν Αποκριά, φέτος είναι… Απομακριά!!!!!!

*** Τι κοινό έχει ο Λιγνάδης και ο ΠΑΣ Γιάννενα; Ασελγήσανε και οι δύο κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση πάνω σε θύματα, παρά την θέληση των θυμάτων. Να συλληφθεί πάραυτα… Ο ΠΑΣ Γιάννενα!!!!! 

*** Α ρε Αλέξανδρε Γιωτόπουλε, έκανες ό,τι έκανες σαν καθοδηγητής και αρχηγός της «17 Νοέμβρη», δικάστηκες – καταδικάστηκες απ’ την Αστική Δημοκρατία και τους νόμους της, που ως Τροτσκιστής και Αρχειομαρξιστής που ήσουν, δεν αναγνώρισες ποτέ, αλλά κράτησες την περηφάνια σου και την αξιοπρέπειά σου, και δεν έγινες σαλίγκαρος του συστήματος.

*** Γιωτόπουλε ούτε μια μέρα άδεια δεν πήρες από την φυλακή. Κι αυτό ακόμα (η άδεια), για τις όποιες επαναστατικές σου αρχές, είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ΑΤΙΜΑΣΜΟΣ να κάνεις χρήση δηλαδή συνταγματικών δικαιωμάτων, την στιγμή που είσαι πολέμιος του Συντάγματος και της όποιας έννομης τάξης. Ενώ υπάρχουν άλλοι σύντροφοί σου που κατάντησαν κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ΓΛΕΙΦΤΕΣ της Αστικής Δημοκρατίας που «μισούσαν» όσο τίποτα άλλο!!!!! Κουφο-μαρία… συγγνώμη, Κουφο-νίτσα… συγγνώμη, Κουφο-μίνα για σένα τα λέω. «Είμαι καλός Κομμουνιστής- το στής παίρνει οξεία (που λέει κι ο Γιώργος Μαρίνος σε ένα άσμα του).

*** Προσοχή στα ψυχοφάρμακα, γιατί θα σε κάνουν φυτό, και μετά θα το γυρίσεις στα φυτοφάρμακα!!!!!! 

*** Ποτέ δεν κατάλαβα την ύπαρξη του επαγγέλματος των Σεισμολόγων και των Ψυχιάτρων (όχι ψυχολόγων). Και οι δύο αποφαίνονται για τις «χαώδεις συνέπειες» φαινομένων για τα οποία έχουν ‘’άποψη’’, εκ του ασφαλούς και εκ των υστέρων!!!!!

*** Ο τρόπος  διακυβέρνησης του τόπου από τον ΣΥΡΙΖΑ, βόλεψε πολύ την εγκληματική πολιτική που εφαρμόζει η ΝΔ ως κυβέρνηση, αλλά και την ανούσια πολιτική που της ασκείται…

*** Αν σκεφθείς πώς έχουμε χρησιμοποιήσει το baby oil στη ζωή μας, είναι να απορείς πώς μας πάει να το βάλουμε στα μωρά μας μετά!!!!!

***Εχθές ήταν η Π.Η. της γυναίκας… ε, και; Έχει αλλάξει κάτι και δεν το αντελήφθην; Αφελώς ρωτάω…