Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Α.Σ. ΑΘΛΗΣΗ: Έτοιμη για τη συμμετοχή στην Α2!

Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη της Α2 βόλεϊ των ανδρών με την Λέσβο να εκπροσωπείται από την Α.Σ. Άθληση. 

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή βρίσκεται στον Α΄ όμιλο, στην Α΄ Ζώνη που περιέχει πέντε ομάδες και εκτός από την Άθληση συμμετέχουν ακόμη οι Άρατος Κιάτου, Πετρούπολη, Κόροιβος και ΑΕΠ Ολυμπιάς. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η εκπρόσωπός μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας τον Άρατο Κιάτου, με στόχο να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Η Άθληση θα επιδιώξει κάτι παραπάνω από την παραμονή στην κατηγορία, γι’ αυτό και ενισχύθηκε σημαντικά με καλούς παίκτες. Η πιο ηχηρή μεταγραφή ήταν αυτή του Ρώσου Aleksandr Khripun ή αλλιώς «Σάσα», όπως είναι το χαϊδευτικό του. Ο εν λόγω αθλητής βλέπει τον κόσμο από τα 2.05 και αν μη τι άλλο, η προσθήκη του, ανεβάζει τον πήχη της ομάδας, αφού πρόκειται για έναν αθλητή, που προέρχεται από μια χώρα, που το βόλεϊ είναι εθνικό τους άθλημα. Πιο συγκεκριμένα ο Khripun έχει αγωνιστεί σε Gazprom – Urga Surgut (Ρωσία), Zenit Kazan ( Ρωσία), Ural Ufa (Ρωσία), Αναγέννηση Δερύνειας (Κύπρος) και Club voleibol 7 Islas (Ισπανία).

Από κει και πέρα η ομάδα της Λέσβου ενέταξε στο δυναμικό της και τον Μανώλη Κνήτη, ο οποίος έχει εμπειρία από την Α2, έχοντας αγωνιστεί στον Κέρκη Σάμου. Ακόμη η Άθληση πήρε και τον Παναγιώτη Παλαβουζόπουλο από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία της με τους δύο φοιτητές από την Χίο, Θωμά Μαρινάκη και Κωνσταντίνο Δημούδη. Επίσης από το νησί έμεινε σχεδόν όλος ο βασικός κορμός και αποκτήθηκε από τον ΑΟΜ ο Γιώργος Βασιλέλλης.  

Με όλες τις παραπάνω κινήσεις η Άθληση έχει φτιάξει μία δυνατή ομάδα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α2 των ανδρών και, γιατί όχι, να μην κάνει και το βήμα παραπάνω. Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή έδωσε αρκετά φιλικά παιχνίδια με ομάδες των Αθηνών. 

Τέλος, να αναφέρουμε πως η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και είναι πολύ σημαντικό κάποιος να προμηθευτεί ένα εισιτήριο, καθώς οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα εισόδου στο κλειστό της Νεάπολης. Το κόστος είναι στα 30 ευρώ.