Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΥ: Μαθαίνει τους αντιπάλους του…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Στον Αιολικό αμέσως μετά την υλοποίηση του πρώτου στόχου, που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, προετοιμάζονται πλέον για την μεγάλη πρόκληση των μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική, τα οποία θα διεξαχθούν από 22 μέχρι 26 Ιουνίου στην Αθήνα. Οι πρωταθλητές Λέσβου έχουν αρχίσει να ρίχνουν ματιές στους αντιπάλους τους που σχεδόν οι περισσότεροι έχουν γίνει γνωστοί. Παραδοσιακά ο πρωταθλητής από τις Κυκλάδες είναι πάντα δυνατός σε αυτή τη διαδικασία. Εκεί με μία αγωνιστική να απομένει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ο Πανναξιακός έχει σχεδόν κατακτήσει τον τίτλο, αρκεί να νικήσει την τελευταία αγωνιστική, αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας. 

Στα Δωδεκάνησα έγινε η μεγάλη έκπληξη με την Ε.Α.Κ.Α. Καλύμνου να ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια, επικρατώντας της Καλλιθέας Ρόδου στο τελευταίο παιχνίδι. Στη Σάμο τον τίτλο κατέκτησε το Καρλόβασι, ενώ ουσιαστικά η μοναδική ομάδα που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή είναι αυτή από την Χίο, εκεί όπου διεκδικούν τον τίτλο οι Ίωνες και ο ΝΟΘ, με την μεταξύ τους σειρά να έχει οδηγηθεί σε έκτο παιχνίδι, με τους Ίωνες να προηγούνται 4-3 στη σειρά καθώς εκεί οι ομάδες κουβαλάνε και τα αποτελέσματα από την κανονική διάρκεια. 

Πάντως ο Αιολικός εφόσον κατέβει πλήρης (υπολογίζεται και ο Γιαννούλης), τότε έχει πολλές πιθανότητες να καταλάβει την πρώτη θέση στα μπαράζ και να ανέλθει για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική. 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις