Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

ΑΕΤΟΣ – ΑΕ ΒΑΘΥΛΛΟΥ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ: Να μπει με το… δεξί στα μπαράζ ανόδου!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Το ταξίδι του στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, ξεκινάει αύριο Σάββατο ο Αετός με μοναδικό στόχο στο τέλος του μίνι πρωταθλήματος να έχει κερδίσει την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Στην πρεμιέρα η ομάδα των Λουτρών υποδέχεται την πρωταθλήτρια Σάμου ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακός, όπου το ζητούμενο σε αυτό το παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμούς για το σύνολο του Θεαγένη Διονυσάτου. Η ψυχολογία στην ομάδα είναι στα ύψη καθώς κατάφερε να κατακτήσει όλους τους τίτλους που είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει, ωστόσο ο σημαντικός και πιο βασικός στόχος είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική, ο οποίος θα κριθεί μέσα από την διαδικασία των play off ανόδου. 

Βάσει αυτών που λέγονται ο προσεχής αντίπαλος του Αετού δεν φοβίζει και θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν απασχολεί τους παίκτες του Διονυσάτου, οι οποίοι θα κάνουν το παιχνίδι τους με στόχο να ξεκινήσουν ιδανικά την παρουσία τους στα play off ανόδου. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, τα νέα δεν είναι καλά για τον Παναγιώτη Χρυσάφη ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα προλάβει κανένα παιχνίδι των μπαράζ. 

Από κει και πέρα κανονικά διαθέσιμος είναι ο στόπερ Καπταγιάννης, όπως το ίδιο θα συμβεί και με τον Τζίμη Βλαστέλλη. Το παιχνίδι που θα προσελκύσει αρκετό κόσμο και θα είναι ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια του Αετού να μπει με το δεξί στα μπαράζ, θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα το διευθύνει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης από την Δυτική Αττική. 

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον 8ο όμιλο των μπαράζ όπου συμμετέχει ο Αετός, με την ΕΠΟ να αλλάζει ομίλους, Αγία Παρασκευή και Άρη Πετρούπολης, με την δεύτερη να εισέρχεται στον όμιλο που βρίσκεται και η ομάδα των Λουτρών. Μετά από τα νέα αυτά δεδομένα, σημαίνει πως στην πρεμιέρα η Μαρκό θα αντιμετωπίσει τον Άρη Πετρούπολης, την Κυριακή, στις 16:00, ενώ η αυλαία θα ανοίξει σήμερα με το παιχνίδι Ελλάς Σύρου – Ιάλυσος, στις 16:30. 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (8ος όμιλος)

Παρασκευή, 16:30

  • Ελλάς Σύρου – Ιάλυσος

Σάββατο, 16:00

  • Αετός – ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακός 

Κυριακή, 16:00

  • Μαρκό – Άρης Πετρούπολης
- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις