ΑΕΤΟΣ: Διπλό χτύπημα με Τσομπανέλλη και Χαλκοδαίμων!

Στον Αετό κάνουν τα πάντα για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα των Λουτρών που θα βασιστεί σε καθαρά ντόπιο υλικό, κατάφερε να ολοκληρώσει ακόμα δύο μεταγραφές, καθώς απέκτησε τους Γιώργο Τσομπανέλλη και Μιχαήλ Χαλκοδαίμων. Ο Τσομπανέλλης γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία αφού τα δύο τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό του Αιολικού, καταγράφοντας αρκετές συμμετοχές, ενώ πέτυχε και κάποια γκολ. Ο δυναμικός μέσος είπε αμέσως το ναι στην πρόταση του Αετού και ανυπομονεί να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής. 

Από την άλλη ο Χαλκοδαίμων είναι μόλις 17 ετών, έχοντας πάντως γεμάτη χρονιά με τον Ατρόμητο Ανεμότιας και θα αποτελέσει ακόμα ένα νεαρό παίκτη από τους πολλούς που έχει η ομάδα των Λουτρών.

 

1,5 μήνα εκτός ο Βλαστέλλης…

Άτυχος στάθηκε ο Τζίμης Βλαστέλλης, καθώς χτύπησε με συμπαίκτη του σε μια προπόνηση του Αετού και θα απουσιάσει για τουλάχιστον 1,5 μήνα. Ο έμπειρος επιθετικός υποβλήθηκε άμεσα σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και παρότι αρχικά υπήρχαν φόβοι για κάτι πιο σοβαρό, τελικά ο Βλαστέλλης θα μείνει εκτός γηπέδων για 1,5 μήνα. 

Έτσι ο Αετός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ο Θεαγένης Διονυσάτος καλείται να βρει τη λύση για την κορυφή της επίθεσης, έχοντας εκεί παίκτες όπως ο Άνταμ Σουλεϊμάνα και ο Θωμάς Παπαδόπουλος, που μπορούν να αποτελέσουν τον αντικαταστάτη του Βλαστέλλη στα πρώτα παιχνίδια.