ΑΕΤΟΣ: Έκλεισε Πετρουζέλλη και Χρυσάφη!

Σε ρυθμούς επανέναρξης κινείται και ο Αετός, που μάλιστα θα προβεί σε μεταγραφές για να δυναμώσει το έμψυχο δυναμικό του και να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του.

Κατά την χειμερινή περίοδο από την ομάδα των Λουτρών ο μόνος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε ήταν ο Ραφαήλ Γιουκαρής, ο οποίος πήγε στον Αιολικό, ωστόσο οι νεοφώτιστοι έχουν ήδη κλείσει δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Νίκο Πετρουζέλλη και Παναγιώτη Χρυσάφη, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με τον Αετό και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. 

Για τον Πετρουζέλλη δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς ο 32χρονος μέσος έχει πολλές παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες και τα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα του Όλυμπου που δεν πρόβαλε καμία αντίσταση στην μετακίνησή του στον Αετό, από τη στιγμή που το τοπικό πρωτάθλημα δεν αναμένεται να επαναρχίσει. Από την άλλη ο Χρυσάφης (μεσοεπιθετικός), έρχεται από τον Αιγέα για να αγωνιστεί πρώτη φορά στην Γ΄ Εθνική, παρότι πριν δύο καλοκαίρια είχε βρεθεί “για ένα φεγγάρι” στον Αιολικό, χωρίς πάντως να προλάβει να καταγράψει κάποια συμμετοχή. 

Στην ομάδα των Λουτρών δεν αναμένεται να σταματήσουν εκεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η τεχνική ηγεσία κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, πάντα με παίκτη από το νησί. Όπως και να ‘χει στον Αετό έχουν πρόθεση να κλείσουν όλες τις “τρύπες” για να είναι έτοιμη η ομάδα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.