ΑΕΤΟΣ: Για το θετικό αποτέλεσμα στην Ελευσίνα!

Ο Αετός είναι πλέον υποχρεωμένος στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος να ψάξει θετικά αποτελέσματα, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. 

Αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό σε ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 13:30, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα των Λουτρών που θα ταξιδέψει αεροπορικά για την Αθήνα από το Σάββατο.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Ακράτητο την προηγούμενη αγωνιστική, αποτέλεσμα που ήταν σαν ήττα, ο Αετός είναι πια στην επικίνδυνη ζώνη με μόλις ένα βαθμό διαφορά από το όριο αυτής και αν θέλει να ελπίζει σε σωτηρία, τότε πρέπει από δω και πέρα να κάνει μεγάλες νίκες για να σωθεί. Δεν είναι εύκολο, όμως όσο ελπίζει η ομάδα των Λουτρών, πρέπει να παλέψει όλα τα παιχνίδια που απομένουν σε αυτό το κουτσουρεμένο φετινό πρωτάθλημα με τον ένα γύρο.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι νεοφώτιστοι δεν παίζουν άσχημο ποδόσφαιρο και το θέμα είναι ξεκάθαρα στο γκολ, κάτι που φάνηκε και με τον Ακράτητο όπου ο Αετός έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος μέτρησε ότι δεν κατάφερε να νικήσει. 

Απέναντί του την Κυριακή θα βρει τον Πανελευσινιακό που ξεκίνησε τη χρονιά με άλλες βλέψεις, όμως η ταλαιπωρία με τον Covid τον έχει επηρεάσει σημαντικά και ο στόχος της ομάδας της Ελευσίνας πλέον είναι να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Η νίκη επί του Αστέρα Βάρης με 3-2 σε εξ αναβολής παιχνίδι, έδωσε ανάσα στο σύνολο του Θεόφιλου Καλύβα και βλέπει το παιχνίδι με τον Αετό ως μία ευκαιρία να συνεχίσει με νίκες και παράλληλα να βρει ρυθμό, που δεν έχει ακόμα από τα πολλά προβλήματα με τον κορονοϊό. 

Όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν τον Αετό που είναι αποφασισμένος να παλέψει από δω και πέρα για το καλύτερο και αν τα καταφέρει να σωθεί. Δεν είναι εύκολο, όμως στα Λουτρά τονίζουν πως θα το πάνε μέχρι τέλους και όπου βγει. Τέλος, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Αλατσάκης από τον Πειραιά.