Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

ΑΕΤΟΣ: Κράτησε τον βασικό κορμό και πήρε τον Καλαφάτη

Παρά τον υποβιβασμό από την Γ΄ Εθνική και πάλι στο τοπικό ο Αετός δείχνει αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλο. Αυτό δείχνουν μέχρι τώρα και οι κινήσεις που έχουν γίνει από την ομάδα των Λουτρών, που κατάφερε να κρατήσει σχεδόν όλο τον βασικό κορμό του περσινού ρόστερ της Γ΄ Εθνικής. 

Αναμφίβολα οι πιο ηχηρές ανανεώσεις ήταν αυτές των Νίκου Πετρουζέλλη, Γιώργου Καπταγιάννη, Άκη Μιχαλάκη, Μιχάλη Κριπιντίρη, Παναγιώτη Χρυσάφη και Γιώργου Τσομπανέλλη, οι οποίοι δέχθηκαν να παραμείνουν, παρότι ο Αετός επέστρεψε στο τοπικό, και με την εμπειρία τους να βοηθήσουν την ομάδα των Λουτρών να επιστρέψει στην κορυφή. Επίσης στο ρόστερ θα παραμείνουν και οι Νίκος Διμπαμπής, Κλάους Σεφουλάι και ο γκολκίπερ Στρατής Κάμπερ

Παράλληλα ο Αετός έχει πραγματοποιήσει και μία μεταγραφή με την απόκτηση του 22χρονου αριστερού μπακ-χαφ, Αντώνη Καλαφάτη ο οποίος ανήκε στον Όλυμπο, ενώ έχει περάσει και από τον Αιολικό. Ο Καλαφάτης θα καλύψει το κενό του Χρήστου Μουτζούρη που αποχώρησε (μαζί με τους Τριλιανό, Παπαδόπουλο, Ευαγγελέλλη, Γιαννακουδάκη, Άνταμ Σουλεϊμάνα και Δρακούλη) και θα συνεχίσει τις σπουδές του εκτός νησιού.