Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

ΑΕΤΟΣ: Οι αντίπαλοι στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Στις 8 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου προς τη Γ΄ Εθνική με τον Αετό να βρίσκεται ήδη εκεί μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο νομό. 

Επτά ομάδες θα διεκδικήσουν τα τρία εισιτήρια με στόχο να βρεθούν στην Γ΄ Εθνική και η ομάδα των Λουτρών πάνω-κάτω γνωρίζει τους αντιπάλους της στην προσπάθεια που θα κάνει να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Στην πρεμιέρα των μπαράζ που θα γίνει στις 8 Μαΐου το σύνολο του Θεαγένη Διονυσάτου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον πρωταθλητή Σάμου, Πυθαγόρα, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα ταξιδέψει στην Χίο για να παίξει με τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου, συνεχίζοντας τα εκτός έδρας ματς και στην 3η αγωνιστική, με την πρωταθλήτρια από τις Κυκλάδες, Ελλάς Σύρου, στις 15 του μήνα. 

Την 4η αγωνιστική ο Αετός θα κάνει το ρεπό του και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, στις 25 Μαΐου με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Δωδεκανήσου, που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και θα είναι ένας εκ των Ιάλυσου Ρόδου ή Ηρακλή Μαριτσών. Στην προτελευταία αγωνιστική, στις 29 του μήνα, η ομάδα των Λουτρών θα βρεθεί στην Αθήνα για να παίξει είτε με την Αγία Παρασκευή, είτε με τον Άρη Πετρούπολης, ενώ θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στις 5 Ιουνίου με την πρωταθλήτρια Ανατολικής Αττικής, Μαρκό. Ευχή όλων των Λέσβιων φιλάθλων είναι ο Αετός να επιστρέψει στην Γ΄  Εθνική. 

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις