ΑΕΤΟΣ: Παρέμεινε ο βασικός κορμός

Ο Αετός έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες την προετοιμασία εν όψει της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα των Λουτρών επέστρεψε μετά από 21 χρόνια σε εθνική κατηγορία με στόχο το καλύτερο δυνατό. Οι πρωταθλητές Λέσβου κράτησαν τον βασικό κορμό του περσινού επιτυχημένου, όπως αποδείχθηκε, ρόστερ και παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία, όπως τους Κριπιντίρη, Καπταγιάννη, Μιχαλάκη, Βλαστέλλη, Παπαδόπουλο και άλλους. Όπως έχουν τονίσει άπαντες στο σύλλογο εδώ και καιρό, ο Αετός θα βασιστεί σε αποκλειστικά ντόπιο υλικό, συνδυάζοντας εμπειρία και νιάτα. Έτσι η ομάδα των Λουτρών προχώρησε σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Αρχικά απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Παντελή Μιχαλακέλλη, ο οποίος ανήκε στον Ατρόμητο Ανεμότιας, ενώ έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. 

Επίσης στους πρωταθλητές τη νέα χρονιά θα παίξει και ο Κλάους Σεφουλάι που έχει αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική με τον Αιολικό, ενώ πέρυσι είχε γεμάτη σεζόν στον Απόλλωνα Δαφίων. Ακόμα το συγκρότημα του Θεαγένη Διονυσάτου απέκτησε τον δυναμικό αμυντικό Νίκο Τριλιανό, δένοντας για τα καλά την άμυνα με την απόκτησή του, ενώ στον Αετό θα αγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Γιαννακουδάκης (επιθετικός από τον Ορφέα Κεραμειών) και ο νεαρός αμυντικός Δημήτρης Λεβεντέλλης, του οποίου τελευταίος σταθμός ήταν ο ΠΑΟ Ξυλούπολης. 

Στην ομάδα των Λουτρών θα παίξει και ο Άνταμ Σουλεϊμάνα με τον Γκανέζο επιθετικό να αφήνει τον Αρίωνα Μήθυμνας, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική.

Να σημειωθεί πως τη φανέλα του Αετού τη νέα χρονιά θα φορούν και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήρθαν αμφότεροι από τον Οδυσσέα Ελύτη, οι Νίκος Διμπαμπής και Στρατής Πολύζος. Από τον σύλλογο αποχώρησαν οι Ευαγγέλου, Μανιός, Βέντος, Κοντονίκας, Διονυσάτος, Κόμβος και Παυλής. Τέλος, για τις ανάγκες της κατηγορίας στο τεχνικό τιμ προστέθηκαν ο Ξενοφών Χαραλαμπής, που θα είναι ο γυμναστής και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θανάσης Τσίγκας