Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Γύρω στις 10 το πρωί έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο Πρωθυπουργός προκειμένου να δει από κοντά τις διαδικασίες έκδοσης της βίζας εξπρές,  την ώρα μάλιστα που έφτανε το πλοιάριο από τα απέναντι παράλια. Ο Κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε τους λιμενικούς και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων που τον υποδέχτηκαν ενώ ενημερώθηκε από υπαλλήλους του τελωνείου για την αύξηση στις αφίξεις των Τούρκων επισκεπτών τον τελευταίο μήνα. Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Δήμαρχο ενώ αυτή την στιγμή κατευθύνεται προς την Καλλονή.

Update

Τα εγκαίνια του οδικού άξονα Καλλονής -Σιγρίου πραγματοποιήσε πριν από λίγη ώρα στον κόμβο Δαφιων , ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και ανακοίνωσε την κατασκευή του φράγματος Τσικνιά από εθνικούς πόρους. Στη συνέχεια μίλησε στην κεντρική πλατεία της Καλλονής για την σημασία των ευρωεκλογών ενώ ακολούθως επισκέφτηκε το Δημαρχείο της Καλλονής όπου είχε ολιγόλεπτη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο. Στην σύσκεψη δεσμεύτηκε  ότι θα εξετάσει προσωπικά το θέμα της χρηματοδότησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλονής.

Update

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Απολιθωμένου Δάσους στο Σίγρι βρέθηκε λίγο μετά τις 2 ο Πρωθουπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο υποδέχτηκε ο διευθυντής του Μουσείου Νίκος Ζούρος. Αυτή τη στιγμή ο κ. Μητσοτάκης περιηγείται στον χώρο του Μουσείου.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img