Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αγαπητοί συμπολίτες

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στις 21 Μαΐου 2023 καλούμαστε να δώσουμε μία σκληρή, καθαρή και όμορφη μάχη όχι μόνο γι’ αυτά που πιστεύουμε εμείς, αλλά και για όλους αυτούς που απαιτούν ένα καλύτερο αύριο στο όμορφο Νησί μας.
Σε αυτή τη “μάχη” δηλώνω παρών και συστρατεύομαι με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, στον κοινό αγώνα για μια πιο δημοκρατική, πιο δίκαιη και πιο σύγχρονη χώρα. Η πορεία μου έως σήμερα έχει αποδείξει τη διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο μας, την αγάπη μου για το συνάνθρωπο και την αποτελεσματικότητα που με διακρίνει. Πάντοτε κινήθηκα στα κοινά με διαφάνεια, σχέδιο και όραμα για τη Λέσβο. Η αυτοδιοίκητή μου πορεία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της ζωής μου γιατί πάλεψα σκληρά με τα προβλήματα των πολιτών. Ως ιατρός υπηρέτησα πάντοτε τον άνθρωπο με σεβασμό, όπως επέβαλε το λειτούργημά μου. Ήμουν, άλλωστε, από τους πρώτους γιατρούς που πίστεψα και στήριξα το Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά στα πρώτα βήματά του.
Είμαι υπερήφανος που αυτόν τον υπέροχο Λεσβιακό λαό τον υπηρέτησα και τον υπηρετώ, με Αυταπάρνηση, Συνέπεια και Ανιδιοτέλεια, αλλά πάνω απ’ όλα με Ανθρωπιά.
Σήμερα νιώθω ότι βρίσκομαι σε μία φάση της ζωής μου που διαθέτω μεγάλη εμπειρία, ειδικές γνώσεις για να μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου από μία θέση ευθύνης. Θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας με τη βεβαιότητα ότι θα αναγνωρίσετε στο πρόσωπό μου το δικό σας άνθρωπο, το γιατρό σας, αλλά και τον Δήμαρχο που πάντοτε έβαζε πάνω από όλα το κοινό καλό και το συμφέρον του ευλογημένου τόπου που ζούμε. Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ στις ερχόμενες εκλογές να επιλέξετε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και να με ψηφίσετε, δίνοντάς μου την εντολή να σας εκπροσωπήσω μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ήρθε η ώρα να κάνουμε και πάλι πράσινο το νησί μας και να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στην όμορφη, αλλά και αδικημένη Λέσβο μας.
Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη.
Την Κοινωνία για να την εκπροσωπήσεις πρέπει πρώτα να την υπηρετήσεις.
Παναγιώτης Παρασκευαΐδης
Υποψήφιος Βουλευτής
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
Νομού Λέσβου

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img