Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ: Προτείνει την αύξηση των εσόδων για τις ερασιτεχνικές ομάδες

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την πρόταση να μπαίνουν οι μεγάλες ομάδες νωρίτερα στο Κύπελλο Ελλάδας, κατέθεσε ο Άγγελος Δανιήλ, πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ. Μια πρόταση, η οποία αφορά και τις Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ, οι οποίες ανάλογα με την κλήρωση, θα έχουν και περισσότερα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων.

Και βέβαια, μπαίνοντας νωρίτερα οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, μπορεί και να αποκλειστούν νωρίτερα, άρα ανοίγει ο δρόμος για να προκριθούν οι ερασιτεχνικές ομάδες και να εισπράξουν περισσότερα χρήματα. Με αυτό τον τρόπο, θα τους δοθεί και το έξτρα κίνητρο για να διεκδικήσουν τα Κύπελλα των Ενώσεών τους. Ο Άγγελος Δανιήλ, μίλησε και για το μεγάλο deal της ΕΠΟ με την Cosmote TV, το οποίο και αυτό σημαίνει έσοδα για τις Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, μιλώντας στο Metropolis 95,5 ανέφερε: «Έκλεισε μια τριετής συμφωνία για το Κύπελλο και η επόμενη διοίκηση θα έχει και τον τρόπο να διαχειριστεί και ένα συμβόλαιο για να προγραμματίσει και να κάνει πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο όπλο. Αν θέλουμε να αναβαθμιστεί το Κύπελλο πρέπει οι μεγάλες ομάδες να μπουν τουλάχιστον μια φάση νωρίτερα. Δεν έχω δει πουθενά σε ευρωπαϊκές χώρες οι μεγάλες ομάδες να μπαίνουν στους 16. Και στη φάση των 16 πρέπει να είναι μονοί οι αγώνες».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img