Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

ΑΙΓΕΑΣ: Εκκίνηση με οκτώ ανανεώσεις

‘’Στο κόκκινο’’ δουλεύουν οι μηχανές στον Αιγέα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά. 

Η ομάδα του Πλωμαρίου έχει βάλει στόχο να κρατήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ που οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες το ιστορικό σωματείο με αποκορύφωμα την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Αιγέας προχώρησε στις πρώτες 8 ανανεώσεις με παίκτες που πιστεύει πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής. Συγκεκριμένα με την φανέλα του νταμπλούχου Λέσβου θα αγωνίζονται για έναν ακόμη χρόνο οι Κλούρας, Τοπάλλι, Κάλφας, Καραμπέτσος, Σεκού, Παράσχος και Θανάσης Πρωτούλης, καθώς και ο γκολκίπερ Λευτέρης Ζαχαρής

Τα επόμενα 24ωρα ο Αιγέας είναι πιθανό να επεκτείνει την συνεργασία του με τουλάχιστον δυο ακόμη ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρίσκεται σε συζητήσεις. Παράλληλα στον Αιγέα φιλτράρουν τις λίστες με τους παίκτες που θα αποκτηθούν από τη Λέσβο αλλά και εκτός νησιού, έτσι ώστε η ομάδα του Πλωμαρίου να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής. 

 

Παραμένει ανοιχτό το θέμα του προπονητή

 Ένα από τα θέματα που καλείται να λύσει σύντομα η διοίκηση του Αιγέα είναι αυτό του προπονητή, μιας και ο Προκόπης Καρτάλης έχει κάνει γνωστό πως δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής στην ομάδα του Πλωμαρίου, χωρίς πάντως να αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στο ιστορικό σωματείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αιγέας αναζητά τον προπονητή που θα τον οδηγήσει στη Γ΄ Εθνική εκτός Λέσβου, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο νέος τεχνικός να είναι από το νησί. Η ομάδα του Πλωμαρίου έχει ήδη συγκεντρώσει πληροφορίες για κάποιους προπονητές, αναζητώντας τον εκλεκτό για την τεχνική της ηγεσία. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img