Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ: Νέος προπονητής ο Δημήτρης Γαβαλάς

Με τον Δημήτρη Γαβαλά στο τιμόνι του θα πορευτεί ο Αιγέας στη Γ΄ Εθνική, καθώς η ομάδα του Πλωμαρίου ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή την πρόσληψη του μέχρι πρότινος τεχνικού του Αστέρα Νίκης.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των μπλε και θα πιάσει άμεσα δουλειά, ξεκινώντας τον σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς που θα βρει τον Αιγέα να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά.  Ο Γαβαλάς, ο οποίος έχει θητεύσει ως προπονητής και παλαιότερα στην ομάδα του Πλωμαρίου, αποτελεί από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς στο χώρο του λεσβιακού ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας καλά τις εθνικές κατηγορίες από την παρουσία του στην ΑΕΛ Καλλονής. Ακόμη έχει καθίσει στους πάγκους αρκετών ομάδων της Λέσβου, ενώ φημίζεται για τις γνώσεις και την εργατικότητά του. 

Κατά την περσινή σεζόν ο έμπειρος προπονητής κατέκτησε με τον Αστέρα Νίκης την πρώτη θέση στο Νότιο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και συνάμα την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Από δω και πέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική καριέρα του Γαβαλά, που αναλαμβάνει τις τύχες του Αιγέα με σκοπό να τον οδηγήσει σε επιτυχίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της  Γ΄ Εθνικής. 

Αρχικά η διοίκηση του Αιγέα είχε στραφεί σε δυο-τρεις περιπτώσεις προπονητών εκτός Λέσβου, όμως από τη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον για τον Γαβαλά όλα άλλαξαν και τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας τελικά δόθηκαν στον έμπειρο προπονητή, που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που θα έχει στη Γ΄ Εθνική. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img