Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αποχαιρετά τη Super League 2 με παιχνίδι στην Κοζάνη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ολοκληρώνεται σήμερα το μίνι πρωτάθλημα των play out στη Super League 2 με τον ήδη υποβιβασμένο στη Γ΄ Εθνική Αιολικό να φιλοξενείται στην Κοζάνη από την τοπική ομάδα, που και αυτή θα αγωνίζεται στην πιο κάτω κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά με μια νίκη περισσότερο για το γόητρο, αν και το μυαλό όλων στο σύλλογο είναι στην επόμενη μέρα που αναμένεται αρκετά δύσκολη, αφού θα βρει τον Αιολικό να επιστρέφει ξανά στη Γ΄ Εθνική μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Super League 2. Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα, που δυστυχώς δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής, έχει μόλις μια νίκη στα play out την μακρινή 3η αγωνιστική κόντρα στον Καμπανιακό με σκορ 1-0. Ο Αιολικός προέρχεται από την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 2-1, ενώ η Κοζάνη που αποτελεί τον τελευταίο του αντίπαλο στο μίνι πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα με 1-0 στις καθυστερήσεις από τον Καμπανιακό, μια ήττα που σήμανε τον υποβιβασμό της στη Γ΄ Εθνική. 

Από κει και πέρα το ενδιαφέρον στην 10η και τελευταία αγωνιστική επικεντρώνεται σε δυο γήπεδα της Καρδίτσας και της Χαλάστρας. Στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β΄ και θέλει τη νίκη και παράλληλα ο Καμπανιακός να μην κερδίσει τον Ηρακλή, προκειμένου να σώσει τη χρονιά. Πάντως ο Καμπανιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκη επί του Ηρακλή  θα παραμείνει στη Super League 2 και θα ρίξει στη Γ΄ Εθνική την Αναγέννηση Καρδίτσας. Όλα τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 4 το μεσημέρι, ενώ αυτό της Κοζάνης με τον Αιολικό θα διευθύνει ο Μάριος Σιντόρης από την Θεσπρωτία. 

Super League 2, play out

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (τελευταία)

Τετάρτη, 16:00

  • Αν/ση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β΄ 
  • Ηρακλής – Καμπανιακός
  • Κοζάνη – Αιολικός
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img