Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Έκλεισε σπουδαίο φιλικό με την ΑΕΚ Β’!

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με τον Αιολικό να υποδέχεται την ΑΕΚ Β’.

Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να φέρουν στο νησί έναν σημαντικό αντίπαλο, καθώς πέρα από την σπουδαιότητα του ονόματος, αγωνίζεται και σε ανώτερη κατηγορία (Super League 2), ενώ και το φίλαθλο κοινό της Λέσβου θα έχει την δυνατότητα να δει μετά από καιρό μία μεγάλη ομάδα στο νησί. Επίσης θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ και για τους παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους λίγες μέρες πριν από την έναρξη της Γ΄ Εθνικής, απέναντι στο συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, στο οποίο υπάρχουν και αρκετοί παίκτες από την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ, όπως οι Παρράς, Ραντόνια, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Κοσίδης κ.ά.

Μάλιστα η διοίκηση των Μυτιληνιών έχει φροντίσει να τιμήσει και κάποια σημαντικά πρόσωπα της ΑΕΚ που θα βρεθούν στη Λέσβο για το φιλικό. Μην ξεχνάμε πως στο τιμ των κιτρινόμαυρων, βρίσκεται και ο Μυτιληνιός Μιχάλης Παυλής, καθώς είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Το φιλικό, που θα είναι πραγματική γιορτή, θα ξεκινήσει στις 16:30, ενώ σήμερα θα δοθούν όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα.