Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Έτοιμος για το σπουδαίο φιλικό με την ΑΕΚ Β’!

Στον Αιολικό μετράνε αντίστροφα για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Β΄ (αύριο Σάββατο, 16:30, Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης), που θα αποτελέσει το πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα της Μυτιλήνης.

Από τη μία το όνομα του αντιπάλου και από την άλλη το γεγονός πως αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, συνηγορούν στο ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό φιλικό από το οποίο ο Μανώλης Παπαματθαιάκης αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του. Να θυμίσουμε πως ο Αιολικός το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε μεταβεί στην Αθήνα για τρία φιλικά, όπου όλα ήταν νικηφόρα για τους κυανόλευκους, που καταφθάνουν με φόρα στο φιλικό του Σαββάτου, με την ΑΕΚ Β΄ σε ένα φιλικό-γιορτή, αφού μετά από αρκετά χρόνια έρχεται στο νησί μία τόσο μεγάλη ομάδα. 

Μάλιστα υπάρχει διάχυτος ενθουσιασμός και από τον κόσμο που αναμένεται να έρθει στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για να παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι, παρότι πρόκειται για ένα φιλικό. Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει και είναι 10 ευρώ για όλες τις θύρες, πλην της σκεπαστής, όπου εκεί το εισιτήριο κοστίζει 13 ευρώ, ενώ το μαθητικό, φοιτητικό και για τους ανέργους είναι στα 7 ευρώ. Επίσης να σημειωθεί πως θα ανοίξει θύρα και για τους φίλους της ΑΕΚ από το νησί που θα βρεθούν στο γήπεδο για να δουν από κοντά την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι και νοσήσαντες από τον κορονοϊό, ενώ για τους ανήλικους από 13-17 ετών ισχύουν τα Rapid test (48 ωρών) και PCR Test (72 ωρών). Για τους κάτω των 12 ισχύει το Self Test.

 

Θα τιμηθούν σημαντικά πρόσωπα!

Πέρα από το φιλικό η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης και η Original 21 Μυτιλήνης θα τιμήσουν στο γήπεδο κάποια σημαντικά πρόσωπα. Ο λόγος για τους Ηλία Ατματζίδη (παλαίμαχο ποδοσφαιριστή), Διονύση Χιώτη (προπονητή τερματοφυλάκων ΑΕΚ Β΄) και φυσικά τον Μυτιληνιό Μιχάλη Παυλή, ο οποίος είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου, που επίσης θα τιμηθεί.