Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γενική Συνέλευση με αρκετό ενδιαφέρον!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Παρουσία μελών και φίλων, διεξήχθη η Γενική συνέλευση στον Αιολικό μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας. Εισηγητής στην συνέλευση ήταν το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, Ιγνάτης Μαλαματίνας, ο οποίος αντικατέστησε τον πρόεδρο Τζιμ Αντωνάκα που δεν παραβρέθηκε στην συνέλευση, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους. 

Τα θέματα που μπήκαν στο τραπέζι και συζητήθηκαν ήταν τρία. Η εναρμόνιση του καταστατικού με βάση τα όσα προβλέπει η ολιστική μελέτη UEFA-FIFA που ήταν και το πιο σημαντικό θέμα, όπως και ο διοικητικός-οικονομικός απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Αφού ο κ. Μαλαματίνας εξήγησε στους παρευρισκόμενους όλες τις αλλαγές που προτείνονται σε ό,τι αφορά την εναρμόνιση του καταστατικού, στην ψηφοφορία που ακολούθησε το θέμα υπερψηφίστηκε ομόφωνα. 

Στην συνέχεια της Γενικής συνέλευσης, έγινε ο διοικητικός απολογισμός με τον Ιγνάτη Μαλαματίνα να διαβάζει επιστολή του προέδρου Τζιμ Αντωνάκα. Σε αυτήν υπήρξαν αναφορές για διάφορα γεγονότα και αποφάσεις που πήρε ο πρόεδρος του Αιολικού με τους Γιάννη Μανούσο και Σταύρο Γριπιώτη, που έδωσαν το παρών στην Γενική Συνέλευση, να μην συμφωνούν σε αρκετά από αυτά που ανέφερε ο κ. Αντωνάκας. 

Μάλιστα ο Σταύρος Γριπιώτης πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν την σεζόν που μας πέρασε, ενώ εξήγησε γιατί απέσυρε την στήριξή του στον Τζιμ Αντωνάκα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 

Λίγο αργότερα υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του προέδρου του Αιολικού, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις μελών και φίλων της ομάδας της Μυτιλήνης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όσοι ενοχλήθηκαν από τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αυτές πάρθηκαν για το καλό του συλλόγου, όπως εξήγησε ο Τζιμ Αντωνάκας. Επίσης ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων, έκανε ανοιχτή πρόταση σε όποιον θέλει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και ότι αν η συγκεκριμένη πρόταση είναι για το καλό του συλλόγου, τότε είναι πρόθυμος να φύγει από την ομάδα. 

Επίσης ο Τζιμ Αντωνάκας ξεκαθάρισε πως όσο θα είναι πρόεδρος στον Αιολικό, η ομάδα θα έχει έδρα κανονικά στη Μυτιλήνη, διαψεύδοντας κάθε σενάριο που ήθελε την ομάδα να αποχωρεί από το νησί και να μετακομίζει στην Αθήνα, παρά μόνο ίσως πηγαίνει στην πρωτεύουσα για προπονήσεις λόγω του ότι δεν υπάρχει προπονητικό κέντρο στο νησί. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το σώμα καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό, ενώ το ίδιο έγινε και με τον οικονομικό απολογισμό που παρότι συζητήθηκε εντός της αίθουσας, εν τέλει δεν τέθηκε σε ψηφοφορία καθώς δεν υπήρχε το σχετικό πρακτικό της εξελεγκτικής επιτροπής.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις