Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γύρισαν Αντωνάκας, Σεκού, Αλαγιάννης

Οι Γιώργος Αντωνάκας (μεσοαμυντικός), Σεκού Σουμάχ (μέσος) και Γιώργος Αλαγιάννης (επιθετικός), οι οποίοι είχαν δοθεί δανεικοί στην Rush Αναγέννηση Γέρας, επέστρεψαν στον Αιολικό μετά από εισήγηση του Δημήτρη Παπασπύρου

Από τη στιγμή που η Γέρα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της αναστολής των τοπικών πρωταθλημάτων, η ομάδα της Μυτιλήνης αποφάσισε να φέρει πίσω τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες, καθώς η Γ΄ Εθνική έχει πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει. Οι Αντωνάκας, Σεκού και Αλαγιάννης προπονούνται ήδη με τον Αιολικό που πλέον μετρά ακόμα περισσότερες επιλογές στο ρόστερ με τρεις παίκτες, που γνωρίζουν καλά την ομάδα και θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να συνεισφέρουν στον σύλλογο. 

 

Το παλεύει για εξάρι…

Η προθεσμία των μεταγραφών εκπνέει την 31η Μαρτίου με την διοίκηση των κυανόλευκων να παλεύει για την πραγματοποίηση τουλάχιστον μίας μεταγραφής. Η θέση στην οποία φαίνεται να χρειάζεται παίκτη ο Αιολικός είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αφού μετά την αποχώρηση του Λούκα Σπόλιαριτς (έφυγε για οικογενειακούς λόγους), η ομάδα της Μυτιλήνης ψάχνει τον αντικαταστάτη του με την διοίκηση και τον προπονητή να έχουν ξεχωρίσει κάποιους υποψήφιους στόχους. 

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή, τότε είναι πολύ πιθανό το κενό του Σέρβου μέσου να καλυφθεί εκ των έσω με τους Σεκού και Κρητικό να παίζουν σε αυτή την θέση.