Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Κινείται προσεκτικά για την εύρεση νέου προπονητή

Μπορεί στον Αιολικό ακόμη να μην έχουν ανακοινώσει τον νέο προπονητή, ωστόσο το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα θα κλείσει.

Η διοίκηση των Μυτιληνιών κινείται προσεκτικά και χωρίς βιαστικές κινήσεις, ώστε να βρει τον κατάλληλο προπονητή που θα οδηγήσει τους κυανόλευκους στην Γ΄ Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αιολικός έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις προπονητών που γνωρίζουν καλά την κατηγορία και τις απαιτήσεις της, όμως στο στόχαστρο υπάρχουν και τεχνικοί που έχουν εργαστεί σε ανώτερες κατηγορίες, αλλά σίγουρα οι περιπτώσεις τους παρουσιάζουν δυσκολίες. 

Πάντως δεν αναμένεται να καθυστερήσει πολύ η εύρεση νέου προπονητή, αφού αν ισχύσει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου, τότε η προετοιμασία για την ομάδα της Μυτιλήνης θα πρέπει να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα. Και, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, ο νέος προπονητής θα έχει να λύσει και το κομμάτι του ρόστερ, στο οποίο θα γίνουν προσθαφαιρέσεις, οπότε σίγουρα η δουλειά του νέου τεχνικού θα είναι αρκετή.

 

Στην Σερβία θα συνεχίσει ο Μίλιτς

Ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα δεν θα συνεχίσει στον Αιολικό είναι ο Αλεξάνταρ Μίλιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες από την Μπούντουσνοστ Ντομπανόβσκι, ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Σερβίας. 

Μάλιστα προπονητής εκεί είναι ο πρώην τεχνικός των κυανόλευκων, Βλάντιτσα Πέτροβιτς, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον Αιολικό στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη και σίγουρα έπαιξε το ρόλο του για να έρθει ο Μίλιτς στην τωρινή του ομάδα. Άλλωστε ο Πέτροβιτς ήταν αυτός που είχε φέρει το περασμένο καλοκαίρι τον 32χρονο Σέρβο επιθετικό στον Αιολικό και έτσι θα συνεργαστούν εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά στην χώρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίλιτς τον περασμένο Ιανουάριο είχε ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα της Μυτιλήνης και για φέτος, αλλά τελικά ο υψηλόσωμος Σέρβος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα στην πατρίδα του.