Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Με το βλέμμα στις μεταγραφές

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Όπως κάθε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, έτσι και ο Αιολικός έχει ρίξει το βλέμμα του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με στόχο να ενισχυθεί τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει ήδη ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό, έχοντας ανακοινώσει επίσημα δύο αποχωρήσεις, αυτές των Ντούσαν Κούβελιτς και Ζαν Φρανσουά Εμπουμπά, των οποίων τα κενά πρέπει να καλυφθούν και μάλιστα άμεσα. Ειδικά το θέμα του επιθετικού καίει αρκετά το σύνολο του Θοδωρή Γιακαλή, που αυτή τη στιγμή έχει μείνει με ένα μόνο καθαρόαιμο επιθετικό, τον Θανάση Πρωτούλη, οπότε γίνεται αντιληπτό πως ο Αιολικός αναζητά τον παίκτη που θα έρθει και θα δώσει γκολ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, στόχος είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να έρθει σύντομα και ίσως να υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, που θα είναι και το πρώτο για το νέο έτος. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει ρίξει δίχτυα τόσο στην Γ΄ Εθνική, όσο και στην Super League 2 για να βρει τον ιδανικό παίκτη, για την συγκεκριμένη θέση. Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο να βρεις τον Ιανουάριο αυτό που ψάχνεις, αφού οι περισσότεροι παίκτες είναι δεσμευμένοι με άλλες ομάδες, αλλά ο πρόεδρος Τζιμ Αντωνάκας είναι αποφασισμένος να βρει τον παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο. 

Πάντως εκτός από την αναζήτηση επιθετικού στη λίστα του Θοδωρή Γιακαλή υπάρχει και η απόκτηση ενός χαφ που θα αντικαταστήσει τον Κούβελιτς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση και στα άκρα της επίθεσης καθώς και σε άλλες θέσεις, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις. Τέλος, να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται να γίνει η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, με τον Θοδωρή Γιακαλή και τους συνεργάτες του να έχουν αρκετές μέρες για να προετοιμάσουν την ομάδα εν όψει των αγώνων που έρχονται με το νέο έτος.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img