Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Να βγάλει την υποχρέωση

Στην Καρδίτσα βρίσκεται ο Αιολικός για να αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη την τοπική Αναγέννηση, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των play out στη Super League 2. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης είναι αδιάφορη βαθμολογικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς έχει αποχαιρετήσει τη δεύτερη κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική και την ήττα με 2-1 από τον Καμπανιακό. Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα εκτός από το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Θεσσαλική ομάδα έχει να δώσει ένα ακόμη, την άλλη Τετάρτη και πάλι εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κοζάνη. Μπορεί ο στόχος της παραμονής να χάθηκε, ωστόσο ο Αιολικός θέλει να αποχαιρετήσει την Super League 2 με ψηλά το κεφάλι σε μια δύσκολη χρονιά, που τίποτα δεν πήγε καλά για τους νησιώτες που φαντάζονταν διαφορετικά την επιστροφή τους στη δεύτερη κατηγορία μετά από 37 χρόνια. 

Στο σημερινό παιχνίδι υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να καίγεται για τη νίκη στην προσπάθειά της να παραμείνει στη Super League 2, δίνοντας τη μάχη μαζί με τον Καμπανιακό και την Κοζάνη. Ο Θωμάς Γράφας θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν παίξει λίγα λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο θα γίνει και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Κοζάνη. 

Όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον στον Αιολικό, όπως και στον κόσμο της ομάδας είναι στην επόμενη μέρα που αναμένεται να είναι εξίσου δύσκολη, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης θα επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική και συνάμα στα χέρια του ερασιτέχνη, που καλείται να δώσει τη λύση ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή του Αιολικού στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Διαιτητής του σημερινού αγώνα, που θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Action 24, ορίστηκε ο Βασίλης Φίτσας του συνδέσμου Πρέβεζας – Λευκάδας.  

Super League 2, play out

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Τρίτη

  • ΠΑΟΚ Β΄ – Ηρακλής 

Τετάρτη, 16:00

  • Αν/ση Καρδίτσας – Αιολικός
  • Καμπανιακός – Κοζάνη
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img