Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Δημήτρης Παπασπύρου!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Ο Δημήτρης Παπασπύρου επιστρέφει στον Αιολικό, αυτή τη φορά όχι από την θέση του προπονητή, αλλά από εκείνη του τεχνικού διευθυντή. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης προέβη σε αυτή την κίνηση, αξιοποιώντας την μεγάλη του εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, τις επαφές του, τον σεβασμό μέσα από την προπονητική και το κύρος που εμπνέει με την προσωπικότητά του. Ο Δημήτρης Παπασπύρου σε συνεργασία με όλα τα στελέχη των κυανόλευκων, αναλαμβάνει την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να θυμίσουμε πως ο έμπειρος τεχνικός είχε καθίσει στον πάγκο του Αιολικού την σεζόν 2020-21, οδηγώντας τον τότε στην κουτσουρεμένη Γ΄ Εθνική, λόγω πανδημίας, με καλά αποτελέσματα, παρότι έχασε την πρώτη θέση στον όμιλο από την Θύελλα Ραφήνας στην διαφορά τερμάτων.

Ασφαλώς και πρόκειται για μία επιστροφή-έκπληξη στην ομάδα της Μυτιλήνης, καθώς ο Παπασπύρου έρχεται όχι για να αναλάβει προπονητής, αλλά για να διευθύνει το σύλλογο από ένα άλλο σημαντικό πόστο, αυτό του τεχνικού διευθυντή. Θα έλεγε κανείς πως το χτίσιμο του νέου Αιολικού έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τοποθετήθηκε σε μία καίρια θέση ένας άνθρωπος με αρκετή εμπειρία που έχει πολλή όρεξη για δουλειά, ώστε να βοηθήσει την ομάδα της Μυτιλήνης στον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις