Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ο πιθανός όμιλος

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να γίνει ο καταρτισμός των ομίλων της Γ΄ Εθνικής. Μάλιστα η αυριανή προγραμματισμένη κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων, μετατέθηκε για την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, αφού όπως είναι λογικό πρώτα πρέπει να γίνει ο καταρτισμός των ομίλων και μετά η κλήρωση του πρωταθλήματος. 

Όπως ακούγεται από την Αθήνα, η ΕΠΟ σκέφτεται να τοποθετήσει τον Αιολικό σε έναν 13άρη όμιλο που θα περιέχει τις περσινές ομάδες από την Θύελλα Ραφήνας μέχρι το Κερατσίνι, ενώ σε αυτές θα προστεθούν ακόμη οι δύο σύλλογοι από τις Κυκλάδες, Σαντορίνη, Μύκονος, οι δύο από τον Πειραιά, Εθνικός, Προοδευτική, καθώς και ο Αήττητος Σπάτων. Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο, ωστόσο αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει η κατάσταση και πλέον απομένει η επίσημη τοποθέτηση της ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων. 

Πάντως αν ισχύσει αυτός ο όμιλος, τότε η ομάδα της Μυτιλήνης αποφεύγει τις ομάδες των Αθηνών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και τούτος ο όμιλος δεν έχει δύσκολες ομάδες. Σαντορίνη, Εθνικός και Πανελευσινιακός, μαζί με τον Αιολικό αναμφίβολα έχουν κάνει τις πιο δυνατές μεταγραφικές κινήσεις. 

Αναλυτικά οι ομάδες:

Θύελλα Ραφήνας, Αιολικός, ΑΟ Πυλίου, Καραβάς, Αίας Σαλαμίνας, Αστέρας Βάρης, Πανελευσινιακός, Κερατσίνι, Σαντορίνη, Μύκονος, Αήττητος Σπάτων, Εθνικός Πειραιά, Προοδευτική.