Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Οι συνεργάτες του Παπασπύρου την νέα περίοδο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον προπονητή Δημήτρη Παπασπύρου, έκανε γνωστό ο Αιολικός. 

Άμεσος συνεργάτης του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο Παναγιώτης Λουμάκης. Είναι γεννημένος στις 4/9/1979 και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A. Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Ακράτητο, Θρασύβουλο, ΑΕ Ζεφυρίου, Σκορπιό Φυλής και Αστέρα Άνω Λιοσίων.

Προπονητής φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ζαβαρόπουλος. Είναι γεννημένος στις 21/6/1997, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Loughborough University της Μεγάλης Βρετανίας, όπου εργάστηκε ως γυμναστής αθλητικής απόδοσης και ως Strength and Conditioning Coach στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου. 

Τέλος, φυσικοθεραπευτής αναλαμβάνει ο Κώστας Ασημακόπουλος. Είναι γεννημένος στις 2/5/1998 και απόφοιτος Φυσικοθεραπείας από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Για μια τετραετία (2018-2022) εργάστηκε στα αγωνιστικά τμήματα του Πανιωνίου (Κ10-Κ18) και συγκεκριμένα τη σεζόν 2021-2022 στην Κ17 του “Ιστορικού”, που αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με το δίκτυο ακαδημιών του Ολυμπιακού στη Βούλα και το Star Sport Club.

 

Ο Πανιώνιος στον δρόμο του…

Τον ιστορικό Πανιώνιο θα βρει στον δρόμο του ο Αιολικός, στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ των ομάδων της ΕΠΣ Αθηνών για μία θέση σε αυτό τον όμιλο, τυχερός αναδείχθηκε ο Πανιώνιος που πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για να αντιμετωπίσει τις ομάδες της Πελοποννήσου και των Νησιών του Αιγαίου, ανάμεσα σε αυτές και τον Αιολικό που με την σειρά του  γνωρίζει πολύ καλά πως έρχεται στον όμιλό του μία ομάδα που έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι οι 14 ομάδες που θα βρίσκονται στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής είναι πια γνωστές και πλέον όλο το ενδιαφέρον πέφτει στην έναρξη του πρωταθλήματος, στις 13 Νοεμβρίου. 

 

Σήμερα η έκτακτη Γενική Συνέλευση…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του, σήμερα Πέμπτη, στις 18:30, στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
  2. Οικονομικός Απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2021-2022
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για τον έλεγχο των πεπραγμένων της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022
  4. Εκλογές για ανάδειξη νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ας σημειωθεί ότι στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση που είχε γίνει τον περασμένο Ιούνιο, δεν είχε μπει σε ψηφοφορία ο οικονομικός απολογισμός, κάτι το οποίο θα γίνει τώρα, αλλά το κυριότερο θέμα είναι η ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img