Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Παρουσίασε τις νέες φανέλες!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τις νέες φανέλες για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, παρουσίασε ο Αιολικός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Μυτιλήνης θα πορευτεί μαζί με την εταιρεία ένδυσης Capelli Sport την οποία εμπιστεύονται ακόμη και ομάδες της Super League 1. Οι άνθρωποι του Αιολικού έμειναν ευχαριστημένοι από την συνεργασία που υπήρξε τα τρία προηγούμενα χρόνια, οπότε πάρθηκε η απόφαση, η συγκεκριμένη εταιρεία να ντύσει τους κυανόλευκους και την νέα σεζόν. 

Στην εντός έδρας εμφάνιση της νέας σεζόν κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα, ενώ στο εμπρός μέρος της υπάρχουν και πιο σκούρες αποχρώσεις μπλε και μαύρου (Sky Blue Black). Στην εκτός έδρας εμφάνιση επιστρέφει, μετά από αρκετά χρόνια, το κίτρινο χρώμα με μικρές μπλε (Royal Blue) λεπτομέρειες. Χρώματα όμως αλλάζουν και τα σετ εμφανίσεων των τερματοφυλάκων, που από τη φετινή περίοδο θα ντύνονται σε ανοιχτό κίτρινο (φωσφοριζέ) και ροζ.

Σύντομα, οι νέες εμφανίσεις του Αιολικού θα είναι διαθέσιμες για αγορά, ενώ θα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί σε προνομιακή τιμή και τις προηγούμενες φανέλες της ομάδας, που φέρουν την υπογραφή της Capelli Sport.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνεχίζοντας την κοινή μας πορεία με την Capelli Sport, παρουσιάζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας τα νέα σετ εμφανίσεων για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. 

Με καινούργιους συνδυασμούς χρωμάτων, αλλά πάντοτε με την ίδια ποιότητα, Αιολικός και Capelli Sport πορεύονται μαζί για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Στην εντός έδρας εμφάνιση της νέας σεζόν κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα, ενώ στο εμπρός μέρος της υπάρχουν και πιο σκούρες αποχρώσεις μπλε και μαύρου (Sky Blue Black). Στην εκτός έδρας εμφάνιση επιστρέφει, μετά από αρκετά χρόνια, το κίτρινο χρώμα με μικρές μπλε (Royal Blue) λεπτομέρειες.

Χρώματα όμως αλλάζουν και τα σετ εμφανίσεων των τερματοφυλάκων, που από τη φετινή περίοδο θα ντύνονται σε ανοιχτό κίτρινο (φωσφοριζέ) και ροζ.

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ευχαριστεί την Capelli Sport και τον Διευθυντή πωλήσεών της στην Ευρώπη κ. Θεόφιλο Χριστοφορίδη για την συνεργασία.

Σύντομα, οι νέες εμφανίσεις του Αιολικού για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα είναι διαθέσιμες για αγορά, ενώ θα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί σε προνομιακή τιμή και τις προηγούμενες φανέλες της ομάδας μας, που φέρουν την υπογραφή της Capelli Sport».

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις