ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Περιμένει τις εξελίξεις

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Αιολικός έχει σταματήσει τις δραστηριότητές του, ειδικά μετά την αναστολή ακόμα και των προπονήσεων, τουλάχιστον μέχρι και τις 27 Μαρτίου. Κανονικά αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η ομάδα της Μυτιλήνης θα προετοιμαζόταν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Τρίπολης, όμως, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεοτέρας, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον στον Αιολικό περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με το πώς θα κινηθεί ο κορονοϊός το επόμενο διάστημα. 

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το αμέσως χρονικό διάστημα, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή αυτής της νέας καθημερινότητας και θα περάσει αρκετός καιρός για να αποσαφηνιστεί αν και πότε θα ξεκινήσει και πάλι η Γ΄ Εθνική, όπως φυσικά και όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Από τον Αιολικό τονίζουν πως θα δουν τι θα γίνει μετά τις 27 Μαρτίου, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την αναστολή των προπονήσεων και ανάλογα με τις εξελίξεις θα πάρουν και τις κατάλληλες αποφάσεις. Φυσικά, όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και στον Αιολικό κοιτούν πρώτα την υγεία όλου του κόσμου και των ποδοσφαιριστών του, με το αγωνιστικό κομμάτι πλέον να περνάει σε δεύτερη μοίρα. 

Οι μη γηγενείς παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στην ομάδα, έχουν αναχωρήσει ήδη για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον προπονητή των κυανόλευκων Βλάντιτσα Πέτροβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη Σερβία. Άλλωστε δεν υπήρχε λόγος οι παίκτες και ο προπονητής να βρίσκονται στο νησί, αφού είναι σχεδόν δεδομένο πως δύσκολα ακόμα και μετά τις 27 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. 

Να θυμίσουμε πως όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για το φινάλε, με τον Αιολικό να βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και τη Νέα Αρτάκη, έχοντας 29 βαθμούς, ισοβαθμώντας μαζί με τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου. Η ομάδα της Μυτιλήνης στα τρία τελευταία παιχνίδια, όποτε και αν γίνουν αυτά, έχει να παίξει δύο φορές, μακριά από το νησί, αρχικά στα Σπάτα με τον Αήττητο και την τελευταία αγωνιστική στη Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου. Ενδιάμεσα το σύνολο του Βλάντιτσα Πέτροβιτς έχει να αντιμετωπίσει την ουραγό και υποβιβασμένη εδώ και καιρό ΑΕΚ Τρίπολης στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που απομένει.