ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πιττατζής, ο εκλεκτός για τον «άσο»!

Ραφαήλ Πιττατζής

Μία ανάσα από την απόκτηση του Κύπριου τερματοφύλακα Ραφαήλ Πιττατζή βρίσκεται ο Αιολικός. Ο 20χρονος γκολκίπερ είναι ο εκλεκτός του Βλάντιτσα Πέτροβιτς για να πλαισιώσει τον Σπύρο Βρονταρά στα γκολπόστ, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας που από την περασμένη Τρίτη σας είχε ενημερώσει πως η ομάδα της Μυτιλήνης κινείται για την απόκτηση ενός Κύπριου τερματοφύλακα. 

Ο Πιττατζής αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της χώρας του με τη φανέλα της Ένωσης Παραλιμνίου, ενώ να σημειωθεί πως έχει καταγράψει πάνω από 10 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κύπρου. Ο νεαρός πορτιέρε ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Σφύρλα με τον Πέτροβιτς να βρίσκει παίκτη περίπου με τα ίδια χαρακτηριστικά του πρώην γκολκίπερ του Αιολικού. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, κάτι το οποίο θα γίνει τις επόμενες μέρες. 

 

Παίρνει σειρά του στόπερ…

Όπως επίσης σας έχει ενημερώσει εδώ και πολλές μέρες η εφημερίδα μας, ο Αιολικός εκτός από την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, θα κινηθεί και για έναν κεντρικό αμυντικό που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Στρατής Βαλιός στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα αυτός θα προέρχεται από το πρωτάθλημα της Football league, με την περίπτωσή του να βρίσκεται σε καλό δρόμο και το επόμενο διάστημα να είναι ιδιαίτερα σημαντικό και γι’ αυτή την μεταγραφή.