Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: “Ρήξη” στις σχέσεις Αντωνάκα-Γριπιώτη!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Έντονο προβληματισμό έχουν φέρει στις τάξεις του Αιολικού οι δύο απανωτές εκτός έδρας ήττες από Εθνικό και Κερατσίνι, που τον απομάκρυναν για τα καλά από την πρώτη θέση. 

Όπως όλα δείχνουν, ακόμα μία χρονιά φαίνεται να πηγαίνει στράφι για την ομάδα της Μυτιλήνης που ξεκίνησε με βλέψεις ανόδου, βάσει και του ρόστερ που δημιούργησε και ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά οι δύο ήττες που προηγήθηκαν, έφεραν τους κυανόλευκους εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δικαιολογίες μπορεί να βρει εύκολα κάποιος, όπως το ότι μπορεί το έμψυχο δυναμικό να είναι αρκετά ποιοτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας, όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι στην κορυφή της επίθεσης, αφού μετά την αποδέσμευση του Εμπουμπά, που η αλήθεια είναι ότι δεν έπεισε με τις αποδόσεις του, δεν αποκτήθηκε ποτέ ο αντικαταστάτης του με το κενό αυτό να φαίνεται κυρίως στο Κερατσίνι. 

Επίσης μετά από αυτές τις δύο ήττες, προέκυψαν και εσωτερικά θέματα στο σύλλογο με τον Σταύρο Γριπιώτη να δηλώνει επίσημα ότι αποσύρει την στήριξή του τόσο στην διοίκηση των Μυτιληνιών όσο και στο προπονητικό τιμ, διαφωνώντας με τις τελευταίες επιλογές τους. Ο κ. Γριπιώτης θα τοποθετηθεί αναλυτικά στην Γενική Συνέλευση του Αιολικού που ελπίζει να γίνει το συντομότερο δυνατό. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του Σταύρου Γριπιώτη έφεραν αντιδράσεις αρχικά από την πλευρά του ΣΦΑΑ που ζήτησε εξηγήσεις από την διοίκηση Αντωνάκα, απαιτώντας παράλληλα σεβασμό. Μάλιστα ο σύνδεσμος των Αθηνών κάνει λόγο στην ανακοίνωση πως μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών φοβάται ακόμα και για την παραμονή της ομάδας της Μυτιλήνης στην Γ΄ Εθνική, παρότι στην αρχή της χρονιάς τέθηκαν οι βάσεις για την άνοδο στην Super League 2. 

Λίγο αργότερα υπήρξε τοποθέτηση από την διοίκηση του Αιολικού διά του προέδρου Τζιμ Αντωνάκα, δίνοντας απάντηση στις δηλώσεις του Σταύρου Γριπιώτη, πετώντας ευθείες βολές για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού, που όπως αφήνεται να εννοηθεί έγινε από όσους σήμερα κατακρίνουν τον κ. Αντωνάκα για τις επιλογές του. Ακόμα ο Αιολικός επισημαίνει πως ούτε εκβιάζεται, ούτε φοβερίζεται, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον προπονητή Θοδωρή Γιακαλή και τους ποδοσφαιριστές. Με λίγα λόγια η ρήξη στις σχέσεις Αντωνάκα-Γριπιώτη είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

 

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις