Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ρήξη χιαστού ο Αλιατίδης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Άσχημα είναι τα νέα για τον παίκτη του Αιολικού, Μάνο Αλιατίδη, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς. Ο τραυματισμός του δυναμικού κεντρικού αμυντικού προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Ο Αλιατίδης υποβλήθηκε άμεσα σε μαγνητική τομογραφία μέσω της οποίας επιβεβαιώθηκε ο άσχημος τραυματισμός του, με τον έμπειρο αμυντικό τις επόμενες ημέρες να περνά την πόρτα του χειρουργείου. 

Στην ομάδα της Μυτιλήνης όλοι είναι σοκαρισμένοι από αυτή την άσχημη είδηση και πλέον καλούνται να αντικαταστήσουν το κενό του Αλιατίδη με την προσθήκη κεντρικού αμυντικού από το πάνω ράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν Γερμανό στόπερ που μετράει χρόνια παρουσίας στην δεύτερη και την τρίτη κατηγορία της χώρας του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. 

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι στην Super League 2 στην Κοζάνη, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (Κυριακή, 16:00), ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην του Αλιατίδη και ενδεχομένως του Γιοκέ, που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και αν δεν το ξεπεράσει πλήρως, τότε θα απουσιάσει από το πρώτο και, αν μη τι άλλο, ιστορικό παιχνίδι του Αιολικού στην επιστροφή του στη Super League 2. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img