Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σε προνομιακές τιμές τα εισιτήρια διαρκείας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στη διάθεση του κοινού έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας του Αιολικού για τη νέα σεζόν, τα οποία χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: Η μια κατηγορία είναι τα SILVER, τα οποία κοστίζουν 50 ευρώ και αφορούν τα λευκά καθίσματα, δηλαδή όλες τις θύρες πλην της κεντρικής. Η άλλη κατηγορία είναι τα VIP GOLD (σκεπαστή εξέδρα) με το κόστος εκεί  να ανέρχεται στα 250 ευρώ. 

Οι κάτοχοι που θα προμηθευτούν το συγκεκριμένο εισιτήριο διαρκείας εκτός του ότι θα βρίσκονται στην σκεπαστή εξέδρα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι προφυλαγμένοι όταν θα υπάρχουν κακές καιρικές συνθήκες, θα έχουν και τρία σημαντικά προνόμια. Πιο συγκεκριμένα θα λάβουν δώρο μια εμφάνιση της ομάδας, θα δέχονται κεράσματα, ενώ θα μπορούν να συζητούν και με μέλη της διοίκησης. Όλα αυτά θα γίνονται δυο ώρες πριν από την έναρξη κάθε εντός έδρας αγώνα. 

Ωστόσο και αυτοί που θα πάρουν την SILVER έκδοση μόνο κερδισμένοι μπορεί να είναι, καθώς φέτος τα παιχνίδια θα είναι διπλάσια, οπότε τα 50 ευρώ αντιστοιχούν σε 2,78 ευρώ ανά παιχνίδι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νέες κάρτες διαρκείας 2022-2023 σε προνομιακή τιμή 

Ήρθε η στιγμή που ο κόσμος του Αιολικού γίνεται ο πραγματικός 12ος παίκτης μας. Επιστρέφοντας στο γήπεδο. Γεμίζοντας κάθε γωνιά του «Ταρλά». Όλοι ΜΑΖΙ κάνουμε κάθε όνειρο πραγματικότητα!

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει με ενθουσιασμό την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται προεγγραφές για την απόκτηση των καρτών διαρκείας του Αιολικού μας σε προνομιακές τιμές.

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα κοστίζουν μόλις 50€ στη SILVER έκδοση (λευκά καθίσματα) και 250€ στην VIP GOLD κατηγορία (σκεπαστή εξέδρα).

Οι SILVER κάτοχοι θα μπορούν έτσι να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της Γ’ Εθνικής στην τιμή των 2,78€/ματς!

Οι VIP GOLD κάτοχοι θα παραλάβουν την κάρτα διαρκείας τους συνοδευόμενη με δώρο την εμφάνιση της ομάδας μας. Παράλληλα πριν από κάθε αγώνα στον «Ταρλά», θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο 2 ώρες πριν την έναρξη και να έχουν πρόσβαση στον ειδικό χώρο «Pregame Lounge», όπου θα μπορούν να απολαύσουν κάποια κεράσματα και να συζητήσουν με τα μέλη της διοίκησης. Η διάθεση των συγκεκριμένων εισιτηρίων είναι περιορισμένη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο τρόπος πληρωμής για την αγορά των καρτών διαρκείας 2022-23 είναι με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΑΕΠΣ Αιολικός: GR2701104150000041500515006

Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά: 

“Ονοματεπώνυμο

Τηλέφωνο αγοραστή

Season Tickets”

Κάθε αγοραστής θα πρέπει να διατηρεί αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο έως ότου παραλάβει την ονομαστική κάρτα διαρκείας του. 

Προχωράμε ΜΑΖΙ!

ΑΕΠΣ Αιολικός».

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img