Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Στη Δανία Κ19 και Κ17 για το Capelli Sport Cup 2022

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στη Δανία βρίσκεται η Κ19 και Κ17 του Αιολικού προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά Capelli Sport Cup 2022, το οποίο διοργανώνεται από την Δανέζικη ΗΒ Køge σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία ένδυσης, η οποία «ντύνει» για 4η συνεχόμενη χρονιά την ομάδα της Μυτιλήνης. 

Ο Αιολικός που είχε λάβει μέρος και στο αντίστοιχο περσινό τουρνουά, φέτος ταξίδεψε στην Σκανδιναβία με δύο ομάδες, ώστε να λάβει μέρος τόσο στην κατηγορία Κ19, όσο και στην Κ17. Χάρη στη συνεργασία των Μυτιληνιών με τη RUSH Soccer, οι δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά θα αποτελούνται από επίλεκτους ποδοσφαιριστές του Αιολικού, της Ομόνοιας Αραδίππου (RUSH Cyprus), της RUSH Greece και της Northeast RUSH των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, μέσω του 2nd Annual RUSH Greece South Athens Camp που διεξήχθη από τις αρχές του μήνα στην Αττική, οι προπονητές των τριών συλλόγων Θοδωρής Γιακαλής (Αιολικός), Αιμίλιος Τέκκης (Ομόνοια Αραδίππου) και Stefano Franciosa (Northeast RUSH) πραγματοποίησαν δυνατές προπονήσεις, προκειμένου τόσο η Κ19, όσο και η Κ17 να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές στη διοργάνωση. Μάλιστα, το τελικό στάδιο της προετοιμασίας διεξήχθη στο Καρπενήσι και στη συνέχεια οι δύο αποστολές ταξίδεψαν με προορισμό την Κοπεγχάγη, εκεί όπου θα παραμείνουν μέχρι την 1η Αυγούστου. 

Στο Capelli Sport Cup 2022 της Δανίας ο Αιολικός Κ19 θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα HB Køge, την πολωνική Pogon Szczecin FC και την αμερικανική Capelli Sport USA σε έναν όμιλο, με βαθμολογία.  Αντίστοιχα στην Κ17, η ομάδα της Μυτιλήνης τοποθετήθηκε στον όμιλο με τις Pogon Szczecin FC και Capelli Sport USA, ενώ ο άλλος όμιλος περιλαμβάνει την δανέζικη HB Køge, τη γερμανική SV Wehen Wiesbaden και την αμερικανική Cedar Stars Academy. Στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία θα διεξαχθούν και playoffs ανάλογα με τη θέση κάθε ομάδας στον όμιλο, που θα αναδείξουν τον νικητή.

Για ακόμα μία χρονιά ο Αιολικός «ταξιδεύει» τη Μυτιλήνη και συνολικά το νησί μας στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τις υψηλού επιπέδου αθλητικές δράσεις σε συνεργασία με τη RUSH Greece, δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά από τη Λέσβο και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς επίσης την Κύπρο και τις ΗΠΑ να αναδείξουν το ταλέντο τους, φορώντας την κυανόλευκη φανέλα.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img