ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Στη Λέσβο ο Παπασπύρου!

Στο νησί μας βρίσκεται από χθες ο προπονητής του Αιολικού Δημήτρης Παπασπύρου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. 

Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων πριν από περίπου τρεις μήνες, είχε αναχωρήσει από την Λέσβο λίγες μέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στο Κερατσίνι. Φυσικά ο κ. Παπασπύρου προτού επιστρέψει στην Αθήνα, είχε δώσει σε όλους τους παίκτες ειδικό πρόγραμμα για ατομική προπόνηση, ώστε να διατηρηθούν σε φόρμα κατά τη διάρκεια της μεγάλης διακοπής της Γ΄ Εθνικής λόγω της πανδημίας και μάλιστα είχε σχεδόν καθημερινή επαφή με όλους τους παίκτες. 

Ωστόσο ο προπονητής του Αιολικού επέλεξε να επιστρέψει στο νησί μας για να δει από κοντά τους ντόπιους ποδοσφαιριστές, ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στην Λέσβο βρίσκονται και κάποιοι εκτός νησιού παίκτες, οι οποίοι ακολουθούν το ατομικό πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας. Φυσικά στην ομάδα της Μυτιλήνης περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις που αναμένεται να προκύψουν το επόμενο διάστημα για το μέλλον της κατηγορίας και άπαντες στον σύλλογο ευελπιστούν να ξεκινήσει η Γ΄ Εθνική το συντομότερο δυνατόν. 

 

Έφυγε για Κύπρο ο Κοτσώνης…

Στο ρόστερ του Αιολικού υπήρξε και μία αποχώρηση αφού ο Δημήτρης Κοτσώνης αφήνει την ομάδα της Μυτιλήνης για να αγωνιστεί στην Β΄ Κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος, εκεί όπου υπάρχει κανονικά δράση.

Συγκεκριμένα ο πρώην πλέον κεντρικός αμυντικός των Μυτιληνιών επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ονήσιλλο Σωτήρα. Από τη στιγμή που στην ελληνική Γ΄ Εθνική δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα εξαιτίας του covid-19, ο Κοτσώνης ζήτησε να αποχωρήσει από τον Αιολικό για να συνεχίσει στην Κυπριακή ομάδα που αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δυναμικός αμυντικός ήρθε στην ομάδα της Μυτιλήνης τον Οκτώβριο, έχοντας δύο συμμετοχές. Τέλος, από την μεριά του Αιολικού δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες.