ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Στην τελική ευθεία του προπονητή

Ο Αιολικός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπασπύρου για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες η αναζήτηση νέου προπονητή έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο πρόεδρος Τζιμ Αντωνάκας και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει όλες τις περιπτώσεις με την ομάδα της Μυτιλήνης να ψάχνει έναν προπονητή που να γνωρίζει την κατηγορία, τύπου Παπασπύρου, κοιτώντας προς Αθήνα μεριά. Χρόνος φυσικά και υπάρχει και δεν θα γίνει καμία βιαστική κίνηση, αφού το θέμα του νέου τεχνικού είναι πολύ σημαντικό καθώς αυτός που θα έρθει θα πρέπει να χτίσει τον Αιολικό της νέας περιόδου, με τα πράγματα τη νέα χρονιά να είναι πιο δύσκολα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό της Γ΄ Εθνικής. 

Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του μήνα να έχει βρεθεί ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία των Μυτιληνιών και στην συνέχεια να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί άμεσα ποιοι παίκτες θα παραμείνουν από το περσινό ρόστερ που θα είναι και αυτό δουλειά του νέου προπονητή. Από πλευράς ξένων παικτών Νέναντ Σρέσκοβιτς και Αλεξάνταρ Μίλιτς έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τους κυανόλευκους εδώ και μήνες, ενώ παραμένει άγνωστό τι θα γίνει με την περίπτωση του Άλεξα Βουκομάνοβιτς.

 


 

Είναι οριστικό. Με επτά ομίλους η νέα Γ΄ Εθνική!

Οριστικοποιήθηκε το πλάνο για τη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Γ.Σ. τη σεζόν 2021-2022 οι όμιλοι θα είναι 7 με τον Kρητικό να παραμένει αυτόνομος. Αυτό σημαίνει ότι τα όσα ακούγονταν περί παραμονής περισσότερων ομάδων δεν επαληθεύονται σε καμία περίπτωση. Μάλιστα για την σεζόν 2022-2023 το πλάνο προβλέπει περαιτέρω μείωση των ομίλων σε 4, κάτι που σημαίνει πως θα επανέλθουν τα μπαράζ ανόδου μεταξύ των νησιωτικών ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ομάδων για τη νέα σεζόν είναι ακόμη αδιευκρίνιστος, καθώς όλα θα εξαρτηθούν κι από το πόσες ομάδες θα μπορέσουν να αγωνιστούν στη νέα Super League 2.