Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Το Καρπενήσι επέλεξε ο Αιολικός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί, σε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης, ο Θοδωρής Γιακαλής και οι συνεργάτες του θα θέσουν τις βάσεις για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Avaris“, το μοναδικό που διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, η αποστολή του Αιολικού θα βρεθεί στο Καρπενήσι από τις 2 έως και τις 14 Αυγούστου, πραγματοποιώντας στο ίδιο διάστημα και μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων. Η επιλογή του Καρπενησίου έγινε με γνώμονα το γεγονός πως αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για προετοιμασία ομάδων στην Ελλάδα, ενώ το “Avaris Hotel” είναι το πιο οργανωμένο ξενοδοχείο, με πείρα πολλών ετών, εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες των κυανόλευκων. 

Ας σημειωθεί ακόμη ότι τελευταία φορά που βρέθηκε ο Αιολικός στην ευρύτερη περιοχή για να κάνει προετοιμασία ήταν το καλοκαίρι του 2005, όταν εκείνο τον χρόνο, είχε επιστρέψει στην τότε επαγγελματική Γ΄ Εθνική. Επίσης να αναφέρουμε πως από τότε που ανέλαβε την προεδρία ο Τζιμ Αντωνάκας, η ομάδα της Μυτιλήνης είχε κάνει προετοιμασία στον Βώλακα της Δράμας, δίνοντας εκεί αρκετά φιλικά παιχνίδια, ενώ μόνο πέρυσι δεν μπόρεσε να μεταβεί σε κάποιο μέρος για προετοιμασία, λόγω των πιεσμένων ημερομηνιών και των υποχρεώσεων στο κύπελλο Ελλάδας που είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίς και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2021. 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις