Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: ‘’Τελικός’’ παραμονής με Καμπανιακό

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στο γήπεδο της Χαλάστρας ο Αιολικός παίζει σήμερα ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, καθώς σε κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη κόντρα στον Καμπανιακό η υπόθεση παραμονή στη Super League 2 θα δυσκολέψει πάρα πολύ. 

Για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική των play out οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Καμπανιακό, θέλοντας να κάνουν σεφτέ στις νίκες στο μίνι πρωτάθλημα, ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας. Η ομάδα του Θωμά Γράφα βρίσκεται στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς και στο -5 από την τρίτη θέση που οδηγεί σε παραμονή. Σε περίπτωση που νικήσει τον Καμπανιακό, τότε είναι πολύ πιθανό να μειώσει την απόσταση από τις από πάνω ομάδες ανάλογα και με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν σε αυτή την 3η αγωνιστική. 

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Αιολικό αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο της σωτηρίας, ωστόσο τους τρεις βαθμούς επιζητά και ο Καμπανιακός που βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι καθώς προέρχεται από το σπουδαίο διπλό επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ Καμπανιακού και Αιολικού θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και θα την διευθύνει ο Θωμάς Μπουρουζίκας από την Λάρισα. 

Super League 2, Play out

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Τετάρτη, 15:00

  • Αν/ση Καρδίτσας – Ηρακλής
  • Καμπανιακός – Αιολικός
  • ΠΑΟΚ Β΄ – Κοζάνη
spot_img

More articles

spot_img