Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Τέλος τρεις παίκτες

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο Αιολικός διαθέτει ένα μεγάλο σε ποσότητα ρόστερ, οπότε είναι λογικό να φύγουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Δημήτρη Παπασπύρου, ώστε να ανοίξει χώρος στο έμψυχο δυναμικό για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης με επίσημη ανακοίνωσή της προέβη σε τρία διαζύγια, αυτά των Τόμας Μπρόλιν Οντιάμπο, Παύλου Μαρκή και Μενέλαου Τσιαχματιώτη. Τρεις παίκτες οι οποίοι επί της ουσίας δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα της ομάδας και αν εξαιρέσουμε τον Οντιάμπο, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι του κυπέλλου Λέσβου με τον Ανδρονικά, οι άλλοι δύο δεν κατέγραψαν καμία συμμετοχή με την κυανόλευκη φανέλα. 

Πάντως δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να ανακοινωθούν και άλλες αποχωρήσεις παικτών που δεν είναι στα πλάνα του Δημήτρη Παπασπύρου. Σε ό,τι αφορά αυτούς που θα αποκτηθούν, όπως έχουμε ξαναπεί, η πρόθεση της διοίκησης είναι να ενισχύσει την ομάδα με τουλάχιστον τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό και θα βοηθήσουν τον Αιολικό να μείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. 

Σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα ονόματα των παικτών που θα αποκτηθούν και θα προέρχονται κυρίως από το πρωτάθλημα της Super League 2.

spot_img

More articles

spot_img