Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Τέσσερα δυνατά φιλικά θα δώσει στο Καρπενήσι

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Γνωστά έγιναν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Αιολικός κατά την παραμονή του στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.  

Τα φιλικά στο σύνολό τους είναι τέσσερα, τρία με ομάδες που αγωνίζονται στην Super League 2 και ένα με σύλλογο που παίζει στην Β΄ Κατηγορία της Κύπρου. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα κάνει σεφτέ στα τεστ προετοιμασίας, στις 5 Αυγούστου, αντιμετωπίζοντας την Β΄ ομάδα του Ολυμπιακού. Τρεις ημέρες αργότερα το σύνολο του Θοδωρή Γιακαλή θα τεθεί αντιμέτωπο με την Καλαμάτα που φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

Στις 11 Αυγούστου ο Αιολικός θα παίξει με την Ομόνοια Αρραδίπου που αγωνίζεται στην Β΄ Κατηγορία της Κύπρου και στις τάξεις της έχει τον πρώην κυανόλευκο Θεόφιλο Κουρούπη. Οι δυνατές φιλικές αναμετρήσεις για τον Αιολικό θα ολοκληρωθούν στις 13 Αυγούστου, όταν και θα αντιμετωπίσει ακόμη μία ομάδα της Super League 2, την Λάρισα. Ασφαλώς και πρόκειται για τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά με αξιόλογους αντιπάλους στα οποία η ομάδα της Μυτιλήνης θα μετρήσει δυνάμεις και θα την βοηθήσουν να προετοιμαστεί όσο πιο καλά γίνεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Στο μεταγραφικό κομμάτι στον Αιολικό συνεχίζουν να βρίσκονται στο ψάξιμο για παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ ακόμη περισσότερο. Να θυμίσουμε πως μέχρι τώρα οι κυανόλευκοι έχουν αποκτήσει έξι ποδοσφαιριστές, ωστόσο είναι δεδομένο πως η ενίσχυση θα συνεχιστεί, μιας και υπάρχουν αρκετά κενά στο έμψυχο δυναμικό, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img