Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου θα γίνει το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Λεβαδειακό

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ γνωστοποίησε τις αποφάσεις που έλαβε για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Αιολικού και της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Εθνικού με τον Πανθρακικό.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Αιολικός πήρε ουσιαστικά την πρόκριση, αφού το δικαστήριο κατακύρωσε υπέρ του το παιχνίδι με 3-0 άνευ αγώνος, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας μπορεί να έχασε την πρόκριση, ωστόσο γλίτωσε την αφαίρεση πέντε βαθμών, που της είχε επιβληθεί από το τρέχον, αλλά και από το επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2. Όσον αφορά το Πανθρακικός-Εθνικός, η ομάδα του Πειραιά είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, παίρνοντας το παιχνίδι στα χαρτιά, όμως ο Πανθρακικός είδε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών, κεκλεισμένων των θυρών, να «σβήνεται». Στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον Γιούχτα και ο Αιολικός τον Λεβαδειακό. 

Μάλιστα το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Αιολικό ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, δηλαδή τρεις μέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Μυτιλήνης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό δυο φορές μέσα σε τρεις μέρες, ενώ η αποστολή των κυανόλευκων θα παραμείνει στην Λιβαδειά μέχρι την Τετάρτη για τα δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο.  

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img