Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Την Τετάρτη η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση

Την καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Αιολικός την Τετάρτη 11 Αυγούστου στις 19:00. 

Μάλιστα η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο και συγκεκριμένα στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης και όχι σε κλειστό, όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού. 

Από κει και πέρα η ομάδα της Μυτιλήνης καλεί τα μέλη της στην γενική συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Διοικητικός απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2020-21

2) Οικονομικός απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2020-21

3) Συμπληρωματικές εκλογές για την ανάδειξη αναπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 20:00 στο e-mail: [email protected] Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η χρήση μάσκας για την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, καθώς και η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

Κοντά σε επιτελικό μέσο από το πάνω ράφι!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς ο Αιολικός φέρεται να βρίσκεται κοντά σε επιτελικό μέσο από το πάνω ράφι. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο συζητά η ομάδα της Μυτιλήνης έχει αγωνιστεί μόνο σε Super League 1, Super League 2 και Football League. 

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις. Φυσικά οι κυανόλευκοι θα αποκτήσουν και άλλους παίκτες με εμπειρία από παραπάνω κατηγορίες, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να έχει εντοπίσει αρκετούς μεταγραφικούς στόχους με τους οποίους συζητά και θα συζητήσει ο Αιολικός.

 

Βάζει μπροστά την Δευτέρα

Πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται να βρεθούν παίκτες από το περσινό ρόστερ, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές και ίσως κάποιες μεταγραφές. Στόχος του Μανώλη Παπαματθαιάκη και της διοίκησης είναι να έρθουν οι μεταγραφές άμεσα ώστε να μπουν στο κλίμα της ομάδας σύντομα, καθώς όπως έχει προγραμματιστεί στις 28 ή 29 Αυγούστου ο Αιολικός θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το κύπελλο Ελλάδας.