Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Το Μάιο η γενική συνέλευση, φαβορί ο Γιακαλής για τον πάγκο!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Στον Αιολικό έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν που θα τον βρει για άλλη μία φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, έχει σημειωθεί σημαντική εξέλιξη στο θέμα του προπονητή, με τον Θοδωρή Γιακαλή να φαντάζει αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων, αφού πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί και την νέα σεζόν. Ο Μυτιληνιός τεχνικός στην αρχή της φετινής χρονιάς ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη, όμως μετά την απομάκρυνση του Ηρακλειώτη προπονητή, ο πρόεδρος του Αιολικού, Τζιμ Αντωνάκας, έδωσε το χρίσμα στον Γιακαλή, ο οποίος οδήγησε τους κυανόλευκους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο ισχυρός άνδρας των Μυτιληνιών θέλει να συνεχίσει με τον Γιακαλή στον πάγκο καθώς χαίρει της εκτίμησής του, ενώ και ο έμπειρος τεχνικός δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και εμφανίζεται να θέλει να οδηγήσει την ομάδα της Μυτιλήνης στο νέο πρωτάθλημα με στόχο φυσικά μία καλύτερη παρουσία από αυτό που ολοκληρώθηκε. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ σε αυτό θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, μιας και είναι δεδομένο πως θα έχουμε αρκετές αποχωρήσεις από τις οποίες θα προκύψει και ο αριθμός των μεταγραφών που θα γίνουν, με στόχο ο Αιολικός να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. 

Πάντως πέρα από τα θέματα του προπονητή και του έμψυχου δυναμικού στον Αιολικό έχουν στρέψει το βλέμμα τους και στην γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Μάιο, πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά και στην οποία θα γίνει ο απολογισμός της δύσκολης χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ θα γίνει γνωστό και το πλάνο εν όψει της επόμενης σεζόν. Η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής της θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες σε μία γενική συνέλευση, που αναμένεται πάντως να έχει αρκετό ενδιαφέρον.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις