Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ζητά απαντήσεις από την Δημοτική αρχή για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Αιολικού αναφορικά με το πότε θα είναι έτοιμο το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, λόγω των εργασιών που διεξάγονται στο ταρτάν του γηπέδου. 

Μάλιστα η ομάδα της Μυτιλήνης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία ζητά από την Δημοτική αρχή να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά για προπονήσεις και αγώνες. Ο Αιολικός ξεκαθαρίζει πως στις 20 Ιουλίου ξεκινάει την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν, εξετάζοντας και την λύση να διεξάγονται οι προπονήσεις στην Αθήνα, αφού εκτός από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, υπάρχει πρόβλημα και με το γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος», το οποίο χρησιμοποιούσαν οι κυανόλευκοι ως προπονητικό κέντρο, ωστόσο εκεί το χόρτο έχει ξεραθεί, ενώ δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την προβλεπόμενη ανακατασκευή του συγκεκριμένου γηπέδου, με αποτέλεσμα ο Αιολικός ουσιαστικά να είναι ξεσπιτωμένος. 

Το γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες ένα θέατρο του παραλόγου μεταξύ στελεχών της δημοτικής αρχής Μυτιλήνης με αφορμή τις εργασίες ανακατασκευής του ταρτάν στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Δεν απορούμε για το γεγονός ότι αιτία της «διαμάχης» αυτής είναι κάποιες συναυλίες και όχι οι ανάγκες των αθλητών, των αθλητριών και των ομάδων της Μυτιλήνης. Αναρωτιόμαστε όμως. Για πόσο ακόμα οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες αυτού του τόπου στα χέρια τους θα έχουν σε τρίτη, τέταρτη, πέμπτη μοίρα τον αθλητισμό;

Τα Στάδια, ειδικά όταν χρήζουν ανακατασκευής -όπως συμβαίνει με το ταρτάν στην πόλη μας – ένα αίτημα 15ετίας, προορίζονται για τον αθλητισμό. Δεν είναι συναυλιακοί χώροι. Και σίγουρα δεν μπορούν να μετατρέπονται σε κέντρα διασκέδασης, με βαριές κατασκευές μέσα στο χορτάρι για φαντασμαγορικά σόου, όπως διαφημίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σαν άλλος καλλιτεχνικός μάνατζερ.

Επειδή παρατηρούμε πως η συζήτηση γίνεται για το θεαθήναι και όχι για την ουσία, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος επίσημα πότε ακριβώς θα παραδοθεί το Στάδιο Μυτιλήνης προς χρήση; Κι επειδή ίσως να διαφεύγει στα στελέχη της δημοτικής αρχής, που είναι σταθερά απόντες από τους αγώνες μας, ο Αιολικός αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και ο «Ταρλάς» αποτελεί τη φυσική του έδρα. Ποιος θα πάρει την ευθύνη αν τα έργα σταματήσουν μέσα στο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν να ολοκληρωθούν και η ομάδα αναγκαστεί να αγωνίζεται εκτός νησιού;

Και με την ευκαιρία, υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την προβλεπόμενη ανακατασκευή του Γηπέδου «Γεώργιος Σκούφος», μέχρι πρότινος προπονητικό κέντρο της ομάδας μας; Γιατί από τον Μάρτιο κι έπειτα, όταν πραγματοποιήθηκε εκεί η τελευταία μας προπόνηση, παραμένει ξερό και παρατημένο!

Ενημερωτικά, στις 20 Ιουλίου ο Αιολικός ξεκινά προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Ως διοίκηση, από τις 13 Ιουνίου, έχουμε αποστείλει επιστολές με αιτήματα παραχώρησης και των δυο γηπέδων προς το ΝΠΔΔ Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης. Δεν έχουμε λάβει την παραμικρή απάντηση. Και κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται γιατί εξετάζουμε προπονητικές λύσεις σε γήπεδα της Αθήνας…

Ουδείς προφήτης στον τόπο του!».

 

Επενδύει στο μέλλον με Κανελλόπουλο…

Η τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Αιολικού είναι γεγονός. Μετά τους Ραφαήλ Πιττάτζιη και Γκέρκι Ζώτο, η ομάδα της Μυτιλήνης ενέταξε στο δυναμικό της και τον 19χρονο δεξιό ακραίο αμυντικό Νίκο Κανελλόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στον ΑΟ Καραβά, πραγματοποιώντας 14 συμμετοχές σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας, παίζοντας δύο φορές ως αντίπαλος της ομάδας της Μυτιλήνης. Ο Κανελλόπουλος που αποτελεί επένδυση για το μέλλον και καλύπτει θέση μικρού στο ρόστερ, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, έχοντας συμμετοχές στην Κ19 της Ένωσης υπό τις οδηγίες του Ιβάν Νεντέλκοβιτς και καλύπτει θέση «μικρού» ηλικιακά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, διαθέτοντας ωστόσο και την αγωνιστική εμπειρία της κατηγορίας.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img