Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Αίσιο τέλος για αγνοούμενους εθελοντές στη Ρεπάνα Πολιχνίτου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση δύο αγνοούμενων εθελοντών, που επιχειρούσαν στα μέτωπα της φωτιάς, και οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης δεν απαντούσαν στο τηλέφωνό τους με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία για την τύχη τους. Εν τέλει, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους στη δασική περιοχή της Ρεπάνας στον Πολιχνίτο.

Η ανακοίνωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου:

Μία ακόμη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (27-07-2022), για τον απεγκλωβισμό δύο (2) ατόμων, από την αγροτική – δασική τοποθεσία «Ρεπάνα» Πολιχνίτου στη Λέσβο, με τη συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου και στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.

Την επιχείρηση συντόνιζαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου και -6- ακόμη αστυνομικοί, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μυτιλήνης.

Οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή για την παροχή συνδρομής και υποστήριξης στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img