Αιτήσεις για τις 9 μόνιμες θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

«Άνοιξε» από την περασμένη Τετάρτη η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις στην κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και λήγει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στις 14:00, όσον αφορά την προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ, για 1.209 θέσεις, πανελλαδικά, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, εκ των οποίων 20 θέσεις προβλέπονται για το Νομό Λέσβου και συγκεκριμένα 10 θέσεις στο Βοστάνειο και 10 θέσεις στο νοσοκομείο της Λήμνου.

Η προθεσμία για τις θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έληξε την Παρασκευή, μετά από τριήμερη παράταση που δόθηκε λόγω της θεομηνίας που προκάλεσε ο Ιανός, καθώς κανονικά έπρεπε να λήξει την περασμένη Τρίτη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όλη αυτή την προκήρυξη τα “Νέα της Λέσβου” τόσο στο καθημερινό τους φύλλο όσο και μέσα από τη σελίδα τους “Ευκαιρίες Εργασίας”, πρωτοστάτησαν στην υπεύθυνη και αναλυτική ενημέρωση των αναγνωστών τους σε όλα τα στάδια, πριν ακόμα δημοσιευθεί η προκήρυξη από τότε που έγινε η κατανομή των θέσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο επανερχόμαστε και τώρα για να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις στην κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, που είναι 5 θέσεις για το νοσοκομείο Μυτιλήνης και  4 θέσεις για το νοσοκομείο της Λήμνου, 2 για το νοσοκομείο Χίου και μια θέση στην Ικαρία. Εννοείται πως γι’ αυτές τις θέσεις μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και οι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι θέσεις έχουν ως ακολούθως:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

-2 ΘΕΣΕΙΣ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΗΘΩΝ ΘΑΛΑΜΟΥ

-2 ΘΕΣΕΙΣ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

-1 ΘΕΣΗ ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΑΝΤΖΕΡΗΔΩΝ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-Κ.Υ. ΛΗΜΝΟΥ 

-1 ΘΕΣΗ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΥΡΩΡΩΝ

-1 ΘΕΣΗ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΗΘΩΝ ΘΑΛΑΜΟΥ

-1 ΘΕΣΗ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ 

-1 ΘΕΣΗ ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ-ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ 

-2 ΘΕΣΕΙΣ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ 

-1 ΘΕΣΗ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών της περιοχής μας ή και διαδικτυακά στο ΑΣΕΠ για να ενημερώνονται αναλυτικά από την προκήρυξη.