Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Άκου ανθρωπάκο…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Τι θα γίνει με κάποιους «πεμπτοφαλαγγίτες» – ύπουλους και σκοτεινούς πληρωμένους  συνεργάτες του Ερντογάν που εδρεύουν εδώ διευθύνοντας ηλεκτρονικές εφημερίδες και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κάνουν «πλάτες» στην ΣΟΥΛΤΑΝΑ της γειτονιάς μας δίνοντάς της επιχειρήματα-βέλη στην φαρέτρα (της σουλτάνας) εις βάρος της πατρίδας μας σε σχέση με το προσφυγικό; Pushbacks!!!!!

***Περίμενα πώς και πώς να έρθει το Καλοκαίρι ώστε οι κατοικούντες ή οι παροικούντες το κλεινόν άστυ, που έρχονται κάθε χρόνο, με την φρεσκάδα των διακοπών τους και την επιθυμία τους να ξεφύγουν από την μίζερη καθημερινότητά τους, θα ήταν πιο ευχάριστοι, πιο χαλαροί ή έστω λιγότερο στενάχωροι. Αλλά τουναντίον, μου μετέφεραν την μιζέρια τους, την παραδοχή των όσων βιώνουν και την συνείδηση της «υποταγής» που τους έχουν επιβάλλει… 

Προβληματισμός μέγας λοιπόν για όλους,  αλλά και για έναν – έναν ξεχωριστά που «παραδόθηκαν» αμαχητί. Κι εγώ να πνίγομαι!!! Ναι λοιπόν σε σένα απευθύνομαι που καθημερινά συμβιβάζεσαι, με τον πολιτικό μηδενισμό, συνήθως υπό το κράτος φόβου. ΝΑΙ σε σένα απευθύνομαι που με τον στρουθοκαμηλισμό σου, συμμετέχεις στο η Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε αποικία. Με την αλλοίωση της κοινωνίας, με την άμβλωση του ελληνικού πνεύματος, την καταπάτηση και εξοβελισμό των αξιών. Δεν το αντιλαμβάνεσαι; Όσο εθίζεσαι στην ανοσία (όχι για τον κορονοϊό, εκεί έχεις μετατραπεί σε θύμα πολιτικού καιροσκοπισμού), αλλά για την ζωή σου. Δεν είσαι ικανός όχι για να ζήσεις δημιουργικά, αλλά ούτε και να πεθάνεις. 

Φίλε δεν κυβερνούν τους λαούς οι αριθμοί, ούτε οι αλλόφυλοι προπαγανδιστές των εγχώριων-τοπικών ΜΜΕ, αλλά η ψυχή… Ναι κοίταξέ με, μην αλληθωρίζεις, τι δεν καταλαβαίνεις; Που παγιδευμένος και  τρομοκρατημένος από τις ίδιες σου τις ανάγκες, εθίστηκες στο «μηδέν» και «στο τίποτα» που αποτελεί την κυριαρχία της απαξίας. Σε σένα απευθύνομαι που με ψευδαισθήσεις και παχυλές υποσχέσεις των «αρλεκίνων της πολιτικής», δέχεσαι το «ελάχιστο» σαν κάτι «σημαντικό»! Τώρα λοιπόν έμπα στην «πλατφόρμα σου», αφού αυτό σου μάθανε να κάνεις καλά, και περίμενε τα 20 – 30 – 40, ίσως και τα 50 ευρουλάκια της κατάντιας σου για το ρεύμα, την βενζίνη, και ό,τι άλλο πλατφορμίζον επιδοματάκι σου πετάξουν, όπως πετάνε το κόκαλο στον σκύλο… Φίλε ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ σου έχουν κάνει την ζωή σου κι εσύ έβλεπες απ’ την άλλη… Ήσουν, αλλού!!!!! Κι έλεγα ότι το Καλοκαίρι θα ήταν καλύτερα! Συγγνώμη πρέπει να σας αφήσω γιατί πρέπει να συμπληρώσω την «πλατφόρμα» μου για την επιδότηση του… μεσημεριανού μου φαγητού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    

spot_img
Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 19-07-22
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img