Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ: Δύο επιστροφές!

Μια εβδομάδα απέμεινε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές με τις ομάδες να κάνουν σιγά-σιγά τις τελευταίες τους κινήσεις. 

Μια από αυτές, είναι ο Αλκιβιάδης που προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή να ενισχύσει το ρόστερ του με έμπειρους παίκτες, ώστε να είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Το καλοκαίρι αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Κάτω Τρίτους και ο προπονητής Κώστας Βαργεμέζης, σε συνεργασία με τη διοίκηση, προσπαθούν να καλύψουν τα κενά με παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία. Συγκεκριμένα ο Αλκιβιάδης έφερε πίσω τους Αντώνη Δάλα και Σωκράτη Σαμαρά, οι οποίοι έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας από το Κάτω Τρίτος. 

Για τον Δάλα δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού ο έμπειρος γκολκίπερ αποτέλεσε για χρόνια τον βασικό τερματοφύλακα του Αλκιβιάδη και μετά από ένα χρόνο παρουσίας σε Ορφέα Κεραμειών και Γερμανό Καραβαγγέλη, επιστρέφει ξανά στο συγκρότημα του Κώστα Βαργεμέζη, ώστε με την εμπειρία του να το βοηθήσει να έχει μία καλή πορεία στην Β΄ Κατηγορία. Όσον αφορά τον Σαμαρά, εκείνος αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Αλκιβιάδη στο παρελθόν και τώρα επιστρέφει για να αποτελέσει ακόμα μια επιλογή στα μετόπισθεν.