Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ: ‘’Καρέ’’ μεταγραφών που τον ανεβάζουν επίπεδο

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Αλκιβιάδη έχει ξεκινήσει για τα καλά με απώτερο σκοπό να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Α΄ Κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα του Κάτω Τρίτους ανακοίνωσε τις πρώτες τέσσερις μεταγραφές που η καθεμία ξεχωριστά έκανε τη δική της αίσθηση. Πιο συγκεκριμένα στον Αλκιβιάδη γύρισε πίσω ο πολλά υποσχόμενος Ρονάλντο Σιμόνι, ο οποίος μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Φίλια, επέστρεψε στο συγκρότημα του Βασίλη Σταυρινού ώστε να βοηθήσει με τα γκολ του να πετύχει τον στόχο. 

Από κει και πέρα η ομάδα του Κάτω Τρίτους που φέτος θα είναι αρκετά διαφορετική και πιο ποιοτική, προχώρησε σε δύο κινήσεις με παίκτες που είχαν φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα του Αλκιβιάδη. Πρόκειται για τους Μιχάλη Χατζηβαγιάννη (μεσοεπιθετικό) που έπαιζε στον Μεσότοπο και Βύρωνα Σταυρινό (αμυντικό), που επίσης ανήκε στον Μεσότοπο. Επίσης την φανέλα της ομάδας από το Κάτω Τρίτος θα φοράει τη νέα σεζόν και ο Παντελής Μιχαλακέλλης, ο οποίος πέρυσι ανήκε στο δυναμικό του Αετού που έπαιζε στην Γ΄ Εθνική, ενώ είχε και ρόλο στις ακαδημίες του Αλκιβιάδη.

Τέλος, ας σημειωθεί πως ο Αλκιβιάδης δεν σταματά εδώ, αφού το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές.