Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Αλλάζουν ιδιοκτήτη τα ιστορικά καταστήματα ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι σημαντικές «μεταβολές» στον επιχειρηματικό χάρτη της Μυτιλήνης, με τα ιστορικά καταστήματα παιχνιδιών και εποχιακών ειδών ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ να αλλάζουν διεύθυνση και να περνάνε στα χέρια της οικογένειας Δουκαρέλλη, που επίσης είναι γνωστή για την δραστηριοποίησή της στην αγορά του παιχνιδιού.

«Ένας μεγάλος και πολύ όμορφος επαγγελματικός κύκλος έκλεισε. Τα καταστήματα παιχνιδιών ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ σταμάτησαν την λειτουργία τους για λίγες μέρες και θα είναι ξανά κοντά σας υπό νέα Διεύθυνση. Τα συναισθήματα μας ανάμεικτα. Για 40 χρόνια είχαμε δημιουργήσει δεσμούς κυρίως φιλικούς με τους περισσότερους από εσάς, και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα για μας. Είδαμε παιδάκια που έγιναν γονείς και έφεραν κι αυτοί τα δικά τους παιδιά μέσα στα καταστήματα μας. Τα χαμόγελα ικανοποίησης από την απόκτηση του αγαπημένου παιχνιδιού ήταν η καλύτερη πληρωμή για μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βαγγέλης Μολυβιάτης, χαρακτηρίζοντας «σίγουρα» και «αξιόπιστα» τα χέρια των αδερφών Δουκαρέλλη, στους οποίους περνά η διεύθυνση της επιχείρησης, ευχαριστώντας παράλληλα τις γενιές και γενιές πελατών που στήριξαν την επιχείρηση.

Έκλεισε και η Σελάνα

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε η παύση λειτουργίας και της γνωστής καφετέριας «Σελάνα» στον Μακρύ Γιαλό, που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο τον επιχειρήσεων εστίασης, που βάζουν λουκέτο, σε μια περίοδο που η πίεση στον κλάδο είναι πολύ μεγάλη. Την διακοπή της λειτουργίας της ανακοίνωσε ο Σωτήρης Βογιατζόγλου, ένας εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης, το βράδυ της Πέμπτης. «Τελευταία μέρα σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη) για ένα από τα πιο παλιά μαγαζιά της πόλης. Εκεί που μεγαλώσαμε εμείς και τα παιδιά μας. Εκεί που βρίσκονται οι πρώτες μας παιδικές αναμνήσεις και εικόνες. Απλά κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο. Ότι και να γίνει όμως, όσα χρόνια και να περάσουν, αυτή η γωνιά στο Μακρύ Γιαλό, θα είναι πάντα η Σελάνα» ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img